" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

24.8.19

Navarino Challenge: Υποψήφιο στα International Travel & Tourism Awards 2019

Navarino Challenge: Μια ακόμα επιτυχία έρχεται να προστεθεί στις διοργανώσεις της Active Media Group.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής θεσμός των International Travel & Tourism Awards 2019 που παρουσιάζει η World Travel Market και αξιολογεί και αναδεικνύει τους καλύτερους στον χώρο του τουρισμού παγκοσμίως, συμπεριέλαβε φέτος στο shortlist της με τους καλύτερους στην κατηγορία wellness στον τουρισμό, την Active Media με την κορυφαία διοργάνωση Navarino Challenge”. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.
Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ελληνική διοργάνωση αθλητικού τουρισμού βρίσκεται ως υποψήφια στην WTM ανάμεσα σε projects από όλο τον κόσμο.
Το Navarino Challenge πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Costa Navarino, του The Westin Resort Costa Navarino, της Active Media Group και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.
Η εικοσαετής εμπειρία των στελεχών της Active Media Group στον χώρο των κορυφαίων αθλητικών παραγωγών, φέρνει μία ακόμα συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα, η Active Media Group θα αναλάβει το Sports Presentation των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα γίνουν στην Πάτρα, από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου 2019. Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν την παρουσίαση έντεκα συνολικά αθλημάτων σε δέκα αθλητικές εγκαταστάσεις.
Για την συγκεκριμένη διοργάνωση, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τον κ. Γιώργο Μακρυδάκη, που ειδικεύεται στο sports presentation με διεθνή εμπειρία.
#activemediagroup

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου