22.8.19

Νάντια Γιαννακοπούλου - Θα λειτουργεί ως… 6η βουλευτής Μεσσηνίας

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΤΗΝ πρόθεσή της να λειτουργεί ως… 6η βουλευτής Μεσσηνίας, δήλωσε για μια ακόμη φορά από την Καλαμάτα όπου και βρέθηκε προχθές, η βουλευτής Δυτικής Αττικής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η κα Γιαννακοπούλου άλλωστε, που κατάγεται από το νομό και έχει υπάρξει στο παρελθόν βουλευτής Μεσσηνίας ξεκαθάρισε το βράδυ της Τρίτης, την πρόθεσή της να συμβάλει τα μέγιστα, σε όλα τα επίπεδα στο νομό. Η βουλευτής, συμμετείχε και στη διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ που έγινε στην Καλαμάτα, στην οποία τα στελέχη του Κινήματος, επιχείρησαν να κάνουν μια αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και κυρίως της εθνικής αναμέτρησης, με τη Νάντια Γιαννακοπούλου να ζητά από όλους, να τη βοηθήσουν να στείλει το μήνυμα της αναγέννησης του χώρου.
«Θα παλεύω για τα ζητήματα της Μεσσηνίας στη Βουλή, στα υπουργεία, όπου χρειαστεί», είπε η κα Γιαννακοπούλου, η οποία έσπευσε να συμπληρώσει πως δεν πρέπει κανείς να την… ταυτίσει με τα οργανωτικά και τα κομματικά ζητήματα του νομού, θέλοντας να προλάβει τυχόν παρεξηγήσεις. «Δε θέλω να δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση, αφού εγώ είμαι εδώ για να αναδείξω τα πολιτικά ζητήματα του νομού και σε αυτό, χρειάζομαι τη βοήθειά σας», είπε η Μεσσήνια βουλευτής και συνέχισε. «Καλώ τον κάθε έναν και την καθεμία από εσάς, με το θεσμικό του ρόλο, τον ρόλο του ενεργού πολίτη, με οποιοδήποτε ρόλο έχει, να λειτουργήσει ως στήριγμα του χώρου μας, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Να με βοηθήσετε στον αγώνα τον οποίο θα κάνω, γιατί από αυτό μπορούμε να ξεκινήσουμε την αναγέννηση και την ενδυνάμωση του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα μπορεί και στη Βουλή, έστω με αυτόν τον τρόπο και μια Μεσσήνια βουλευτή που θα κάνει αυτή τη… δουλειά με πολλή αγάπη, πάθος και μεράκι, να δείξουμε στον κόσμο ό,τι είμαστε εδώ», δήλωσε η βουλευτής, η οποία σχολιάζοντας τις κεντρικέ εξελίξεις, έκανε λόγο για μια νέα πολιτική συγκυρία. «Μέσα από τη δεκαετή κρίση που είχαμε, είδαμε το χώρο μας να… σπαράζει και να λεηλατείται με έναν τρόπο πραγματικά συγκλονιστικό, βλέποντας να καταρρέουν μονοκομματικές κυβερνήσεις και να έχουμε συμμαχικές κυβερνήσεις κάθε είδους. Αυτή τη στιγμή, βλέπουμε μια επαναφορά σε μια μονοκομματική κυβέρνηση και αυτό ανοίγει νέα πολιτικά και κοινωνικά δεδομένα», σχολίασε επίσης η βουλευτής, ζητώντας από όλους να βρουν τις δυνάμεις να… ανασυνταχθούν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου