22.8.19

Δύο παιδικοί φίλοι κατέληξαν στο δικαστήριο για το αν η γη είναι επίπεδη

Ένα στοίχημα 10.000 είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν απειλές ακόμα και για φόνο, με αποτέλεσμα η υπόθεση να καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες.

Οι φίλοι και ειδικά οι παιδικοί, δεδομένα κάποια στιγμή θα έχουν σε αντιπαράθεση... Είτε για τα πολιτικά, είτε για τις ομάδες τους, είτε για κάποιο προσωπικό θέμα.
Το λογικό όμως είναι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να τα βρουν μετά.
Δύο άνδρες όμως στην Αυστραλία, που είναι μαζί από το δημοτικό, το τράβηξαν λίγο παραπάνω το όλο θέμα.
Ο Jamie Mathew Sutherland και ο Louie Lanz πριν από λίγο καιρό ήταν έξω για φαγητό, όταν ο τελευταίος αποκάλυψε πως ήταν υποστηρικτής της θεωρίας πως η γη είναι επίπεδη.
Ο φίλος του προσπάθησε να του αντιπαραθέσει τα πραγματικά γεγονότα, αλλά δεν έβγαλε άκρη και ακούγοντας την πρόταση για στοίχημα 10.000 δολαρίων, συμφώνησε.
Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν και τόσο απλά, καθώς ο Louie με τα στοιχεία που επικαλέστηκε θεώρησε πως είχε κερδίσει το στοίχημα.
Έτσι, όταν μετά από λίγο καιρό συναντήθηκαν σε ένα βενζινάδικο, θύμισε στον Jamie το στοίχημα που είχαν βάλει, ζητώντας του τα χρήματα.
Εκείνος του είπε πως όλο αυτό ήταν πλάκα, αλλά ο Louie δεν έδειχνε να καταλαβαίνει.
Η τύχη όμως τα έφερε έτσι που μετά από λίγες μέρες ξανασυναντήθηκαν στο ίδιο μέρος και τότε τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν.
Από την απαίτηση για πληρωμή του στοιχήματος φτάσαμε στις απειλές, καθώς ο Louie απείλησε πως θα σκοτώσει τον Jamie και τον πατέρα του, θα τους βάλει σε ένα βαρέλι και δεν πρόκειται να τους βρει κανείς.
Τότε ήταν που ο Jamie αποφάσισε να καταφύγει στην δικαιοσύνη με την υπόθεση να εκδικάζεται τις προηγούμενες ημέρες.
Παρά τις καταθέσεις, το δικαστήριο αποφάσισε πως δεν μπορεί να στηριχθεί νομικά η υπόθεση όμως πριν αφήσει ελεύθερους τους δύο πρώην φίλους, τους έβαλε να δεσμευτούν πως κανείς δεν αξιώνει από τον άλλον το στοίχημα που είχαν βάλει.
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου