14.9.19

ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Παρουσίαση βιβλίου «Μακριά από τον κόσμο» του Κώστα Μαυρακάκη

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ
διοργανώνουν την παρουσίαση του μυθιστορήματος του Κώστα Μαυρακάκη «Μακριά από τον κόσμο».
Παρουσιάζει και συζητά με τον συγγραφέα η Βάγια Παναγιωτίδη.
Η παρουσίαση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ (Αριστομένους & Νικηταρά 3α, Καλαμάτα).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ο Λουκάς Δοξιάδης, παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια μιας βραδινής ψυχαγωγικής εκπομπής, νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του όταν, σε διάστημα λίγων εβδομάδων, τον εγκαταλείπει η γυναίκα του και διακόπτεται η εκπομπή του. Δραπετεύει από τα προβλήματα του και βρίσκει καταφύγιο σε ένα ορεινό χωριό της Αίγινας με σκοπό να γράψει το αστυνομικό μυθιστόρημα που πάντα ονειρευόταν. Εκεί, συναντά τυχαία μια παλιά του γνωστή ηθοποιό που είναι μέλος του «θιάσου», μιας παράξενης οργάνωσης με επικεφαλής έναν αμφιλεγόμενο καθηγητή φιλοσοφίας. Όσο περνά ο καιρός, ο Λουκάς γοητεύεται από την ηθοποιό και βρίσκεται σταδιακά μπλεγμένος στα δίχτυα του «θιάσου»…
Μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου, ένα υπαρξιακό θρίλερ για τον νέο μας εαυτό που πασχίζει διαρκώς να γεννηθεί και για όλα όσα προσπαθούμε απεγνωσμένα να αφήσουμε πίσω μας αλλά επιμένουν να μας στοιχειώνουν.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Κώστας Μαυρακάκης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Σπούδασε Ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και συνέχισε με μεταπτυχιακά στις Πολιτισμικές Σπουδές και στη Συμβουλευτική. Το 2016 κυκλοφόρησε η συλλογή διηγημάτων του Ο κόσμος με καλωσορίζει (εκδόσεις Κέδρος). Το Μακριά από τον κόσμο είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου