12.9.19

Η νέα υβριδική Lamborghini Sian, που αποδίδει 819 ίππους, παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης

Η Lamborghini αποκάλυψε στην 68η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το νέο μοντέλο, Sian. Πρόκειται για ένα υβριδικό supercar, το οποίο προσφέρει νέες τεχνολογίες και υψηλή απόδοση.
Το υβριδικό σύστημα παραγωγής ενέργειας αποδίδει 819 ίππους. Η αναλογία βάρους/ισχύος είναι καλύτερη από αυτή του Aventador SVJ και επιτυγχάνεται με την εκτεταμένη χρήση ελαφρών υλικών. Το Sian, αναπτύσσει τελική ταχύτητα άνω των 350 χλμ./ώρα.
Το καινοτόμο σύστημα παραγωγής και διαχείρισης της ενέργειας, προσφέρει επίσης άμεση επιτάχυνση σε χαμηλές ταχύτητες, με βελτιωμένη δύναμη έλξης που παρέχεται από το συνδυασμό του κινητήρα V12 και του υβριδικού συστήματος. Αυτό καθιστά το Sian το ταχύτερα επιταχυνόμενο Lamborghini, φτάνοντας από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,8 δευτερόλεπτα.
Η ειδικά σχεδιασμένη έκδοση για το αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη, ήταν βαμμένη σε χρώμα Verde Gea (πράσινο), με λεπτομέρειες βαμμένες με Oro Electrum.
Το μοντέλο πρόκειται να κατασκευασθεί μόνο σε 63 κομμάτια. Ο κάθε ιδιοκτήτης, θα δημιουργεί τον δικό του συνδυασμό χρωμάτων και υλικών που αντιπροσωπεύει το στιλ του.

Σπύρος Ρέκκας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου