17.9.19

Γιορτή Πελοποννησιακών προϊόντων στο Σύνταγμα

Τιμώμενη περιοχή η Λακωνία 
Γιορτή Πελοποννησιακών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στο μετρό του Συντάγματος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 5 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Θα είναι μία εξαήμερη εμπορική έκθεση αφιερωμένη στις Πελοποννησιακές γεύσεις.
Παραγωγοί από όλη την Πελοπόννησο θα συναντηθούν στο κέντρο της Αθήνας με όλο τον πλούτο της Πελοποννήσου, για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους απευθείας στον καταναλωτή και στον έμπορο.
Σκοπός της έκθεσης είναι είναι η επαφή με χιλιάδες καταναλωτές και εμπόρους και η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα σημείο όπου διέρχονται χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος που βρίσκεται στην είσοδο – έξοδο του μετρό.
Λειτουργεί ως εκθεσιακός χώρος και έχει καθιερωθεί ως μία πολύ δυναμική αγορά κι ένα από τα πλέον εμπορικά σημεία της Αθήνας.
Για την συμμετοχή σας στη Γιορτή Πελοποννησιακών προϊόντων και Προορισμών: Επισυναπτόμενα θα βρείτε την κάτοψη του χώρου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο email: atlasexpo1@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6947350333, 6909123301

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου