Μια συνταγή που ανακαλύφθηκε από μοναχούς…
Μια κρυμμένη συνταγή, που οι ευεργετικές της ιδιότητες άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας
Μια συνταγή που δημιουργήθηκε από μοναχούς του Θιβέτ, πάρα- πολλά χρόνια πριν…Μια συνταγή που αποκαλύπτει το ιταλικό site news-italys.com
Αυτή η συνταγή περιγράφει αναλυτικά τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να καταναλώνουμε σκόρδο καθημερινά.
Οι ωφέλειες του σκόρδου- Πριν την περιγραφή της συνταγής
-Βοηθά στη μείωση της «κακής» χοληστερόλης (LDL) και αυξάνει την καλή χοληστερόλη (HDL)
-Βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού θρόμβων στο αίμα
-Μειώνει την αρτηριακή πίεση
-Βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος και ενισχύει τις δυνατότητες καθαρισμού του
-Βελτιώνει τη λειτουργία των νεφρών και βοηθά στην καταπολέμηση της κατακράτησης νερού
-Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην αύξηση της άμυνας
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ- Σύμφωνα με το Ιταλικό site
Η συνταγή του Θιβέτ είναι σε μορφή εκχυλίσματος σκόρδου
Κόβουμε 350 γραμμάρια καθαρισμένα σκόρδα σε λεπτά τεμάχια και τα τρίβουμε σε δοχείο από πορσελάνη ή γυαλί με ξύλινο γουδοχέρι.
Προσθέτουμε 200 ml καθαρό οινόπνευμα 95 ή 96 βαθμών (μπορεί να αντικτασταθεί και με τσίπουρο) και αφού κλείσουμε καλά το δοχείο το βάζουμε για δέκα (10) ημέρες στο ψυγείο. Την 11η ημέρα το σουρώνουμε προσεκτικά και επανατοποθετούμε το διάλυμα για δύο (2) ημέρες στο ψυγείο.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Πρώτη μέρα: 1 σταγόνα πριν από το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα πριν 2 σταγόνες, 3 σταγόνες πριν από το δείπνο
Δεύτερη ημέρα: 4 σταγόνες πριν από το πρωινό, πριν από το μεσημεριανό 5 σταγόνες, 6 σταγόνες πριν από το δείπνο
Τρίτη ημέρα: 7 σταγόνες πριν από το πρωινό, 8 σταγόνες πριν το μεσημεριανό γεύμα, 9 σταγόνες πριν από το δείπνο
Τέταρτη ημέρα: 10 σταγόνες πριν από το πρωινό, 11 σταγόνες πριν το μεσημεριανό γεύμα, 12 σταγόνες πριν από το δείπνο
Πέμπτη ημέρα: 13 σταγόνες πριν από το πρωινό, 14 σταγόνες πριν το μεσημεριανό γεύμα, 15 σταγόνες πριν από το δείπνο
Έκτη ημέρα: 15 σταγόνες πριν από το πρωινό, 14 σταγόνες πριν το μεσημεριανό γεύμα, 13 σταγόνες πριν από το δείπνο
Έβδομη ημέρα: 12 σταγόνες πριν από το πρωινό, 11 σταγόνες πριν το μεσημεριανό γεύμα, 10 σταγόνες πριν από το δείπνο
Ημέρα Οκτώ: 9 σταγόνες πριν από το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα πριν 8 σταγόνες, 7 σταγόνες πριν από το δείπνο
Ένατη μέρα: 6 σταγόνες πριν από το πρωινό, πριν από το μεσημεριανό 5 σταγόνες, 4 σταγόνες πριν από το δείπνο
Δέκατη μέρα: 3 σταγόνες πριν από το πρωινό, 2 σταγόνες πριν από το γεύμα, μία σταγόνα πριν από το δείπνο
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να επαναληφθεί μετά από 5 χρόνι, σύμφωνα πάντα με το ιταλικό site
Πάντως ο συγγραφέας του άρθρου αναφέρει πως καλό είναι πριν την χρήση της συνταγής να ενημερώσετε τον γιατρό σας
Επιμέλεια- Κειμένου- Μετάφραση Κατερίνα Φραγκουλάκη
medicalland.gr
Μια κρυμμένη συνταγή, που οι ευεργετικές της ιδιότητες άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας
Μια συνταγή που δημιουργήθηκε από μοναχούς του Θιβέτ, πάρα- πολλά χρόνια πριν…Μια συνταγή που αποκαλύπτει το ιταλικό site news-italys.com
Αυτή η συνταγή περιγράφει αναλυτικά τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να καταναλώνουμε σκόρδο καθημερινά.
Οι ωφέλειες του σκόρδου- Πριν την περιγραφή της συνταγής
-Βοηθά στη μείωση της «κακής» χοληστερόλης (LDL) και αυξάνει την καλή χοληστερόλη (HDL)
-Βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού θρόμβων στο αίμα
-Μειώνει την αρτηριακή πίεση
-Βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος και ενισχύει τις δυνατότητες καθαρισμού του
-Βελτιώνει τη λειτουργία των νεφρών και βοηθά στην καταπολέμηση της κατακράτησης νερού
-Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην αύξηση της άμυνας
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ- Σύμφωνα με το Ιταλικό site
Η συνταγή του Θιβέτ είναι σε μορφή εκχυλίσματος σκόρδου
Κόβουμε 350 γραμμάρια καθαρισμένα σκόρδα σε λεπτά τεμάχια και τα τρίβουμε σε δοχείο από πορσελάνη ή γυαλί με ξύλινο γουδοχέρι.
Προσθέτουμε 200 ml καθαρό οινόπνευμα 95 ή 96 βαθμών (μπορεί να αντικτασταθεί και με τσίπουρο) και αφού κλείσουμε καλά το δοχείο το βάζουμε για δέκα (10) ημέρες στο ψυγείο. Την 11η ημέρα το σουρώνουμε προσεκτικά και επανατοποθετούμε το διάλυμα για δύο (2) ημέρες στο ψυγείο.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Πρώτη μέρα: 1 σταγόνα πριν από το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα πριν 2 σταγόνες, 3 σταγόνες πριν από το δείπνο
Δεύτερη ημέρα: 4 σταγόνες πριν από το πρωινό, πριν από το μεσημεριανό 5 σταγόνες, 6 σταγόνες πριν από το δείπνο
Τρίτη ημέρα: 7 σταγόνες πριν από το πρωινό, 8 σταγόνες πριν το μεσημεριανό γεύμα, 9 σταγόνες πριν από το δείπνο
Τέταρτη ημέρα: 10 σταγόνες πριν από το πρωινό, 11 σταγόνες πριν το μεσημεριανό γεύμα, 12 σταγόνες πριν από το δείπνο
Πέμπτη ημέρα: 13 σταγόνες πριν από το πρωινό, 14 σταγόνες πριν το μεσημεριανό γεύμα, 15 σταγόνες πριν από το δείπνο
Έκτη ημέρα: 15 σταγόνες πριν από το πρωινό, 14 σταγόνες πριν το μεσημεριανό γεύμα, 13 σταγόνες πριν από το δείπνο
Έβδομη ημέρα: 12 σταγόνες πριν από το πρωινό, 11 σταγόνες πριν το μεσημεριανό γεύμα, 10 σταγόνες πριν από το δείπνο
Ημέρα Οκτώ: 9 σταγόνες πριν από το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα πριν 8 σταγόνες, 7 σταγόνες πριν από το δείπνο
Ένατη μέρα: 6 σταγόνες πριν από το πρωινό, πριν από το μεσημεριανό 5 σταγόνες, 4 σταγόνες πριν από το δείπνο
Δέκατη μέρα: 3 σταγόνες πριν από το πρωινό, 2 σταγόνες πριν από το γεύμα, μία σταγόνα πριν από το δείπνο
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να επαναληφθεί μετά από 5 χρόνι, σύμφωνα πάντα με το ιταλικό site
Πάντως ο συγγραφέας του άρθρου αναφέρει πως καλό είναι πριν την χρήση της συνταγής να ενημερώσετε τον γιατρό σας
Επιμέλεια- Κειμένου- Μετάφραση Κατερίνα Φραγκουλάκη
medicalland.gr