12.4.20

Στους 98 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα - Άλλοι δύο σήμερα, νοσηλεύονταν εκτός ΜΕΘ

Στους 98 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα - Άλλοι δύο σήμερα, νοσηλεύονταν εκτός ΜΕΘ

Τους 98 έφτασαν οι νεκροί από κορoνοϊό στην Ελλάδα, καθώς κατέληξαν δύο άνδρες, στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα άλλοι τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή του από τον κορονοϊό, δηλαδή συνολικά πέντε μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες που κατέληξαν από κορονοϊό στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ είναι 84 και 87 ετών και είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλεύονταν εκτός ΜΕΘ. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα άλλοι τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή του από τον κορονοϊό, δηλαδή συνολικά πέντε μέσα σε λίγες ώρες.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα πλέον αγγίζει τους 100 - συγκεκριμένα έφτασε τους 98.

Όσο παραμένουμε σε μία καλή κατάσταση και μία επίπεδη καμπύλη της νόσου θα μπορούμε σταδιακά να σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα και την άρση κάποιων περιοριστικών μέτρων, ανέφερε χθες ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

«Βλέπουμε τα μέτρα να λειτουργούν είναι νίκη όλων μας και συνεχίζει να είναι νίκη όλων μας» Αν προσέξουμε, τις επόμενες λίγες εβδομάδες θα μπορούμε να σκεφτόμαστε την χαλάρωση των μέτρων είπε αλλά έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως «δεν είναι ακόμα η ώρα, όπως μας ενημερώνει και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων». Εξαρτάται από εμάς και από την επαγρύπνηση μας, το πότε θα μπορούμε να πάρουμε πίσω κάποια από τα μέτρα, ανέφερε ο κύριος Τσιόδρας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου