13.4.20

Η ΕΡΤ είπε αντίο στην Τρέμη

 Νεώτερη ενημέρωση

Επιβεβαιώνει η διοίκηση της ΕΡΤ την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι ανέφερε:
«Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ».


Την παραίτησή της από την ΕΡΤ υπέβαλε η Όλγα Τρέμη, επικαλούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, προσωπικούς λόγους.

Η δημοσιογράφος από τα τέλη Νοεμβρίου παρουσίαζε την εκπομπή «10», κάθε βράδυ αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η χαμηλή πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και διαφωνίες που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ της δημοσιογράφου με τη διοίκηση της ΕΡΤ ήταν ο λόγος της παραίτησης. Μαζί με την Όλγα Τρέμη, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης παρουσίαζαν και σχολίαζαν τα γεγονότα, με στόχο την ανάδειξη όλων των πτυχών και των προεκτάσεών τους. Πίσω, αλλά και μπροστά από τις κάμερες βρίσκεται μια έμπειρη επιτελική ομάδα, ενώ την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει η Νικόλ Λειβαδάρη.

Τυχαίο γεγονός: Η Τρέμη πριν λίγες μέρες για τις ανάγκες ρεπορτάζ - ντοκιμαντέρ είχε επισκεφτεί το Αττικόν νοσοκομείο. Έκτοτε δεν επέστρεψε στο κτίριο της ΕΡΤ και τώρα κυκλοφόρησε η παραίτηση. Την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Φάνης Παπαθανασίου, χωρίς τους Δελλατόλα και Κανέλλη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου