27.1.13

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ -έκοψαν την πίτα τους !

Την Κυριακή 27/1/2013 ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του μουσικού σχολείου Καλαμάτας  έκοψε την πίτα του στο χώρο της τραπεζαρίας του νέο κτηρίο παρουσία νυν και πρώην διευθυντών του σχολείου. 
 Επιτέλους μετά από δεκαεπτά χρόνια επίπονου και επίμονου αγώνα από τον Δεκέμβριο του 1996, δικαιώνεται ο σύλλογος πως μόνο με συμμετοχή, αγωνιστική διάθεση και παρουσία   πετυχαίνονται έως και «θαύματα» κόντρα στην κεντρική και κάθε μορφής  εξουσία, ακόμα και σε δύσκολες περιόδους σαν αυτές που διανύουμε εδώ και χρόνια.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Κουφαλάκος Παναγιώτης αναφέρθηκε εκτενώς στην πορεία αυτών των αγώνων  και των δημιουργικών σκέψεων του συλλόγου, που κατάφερε να υπερπηδήσει τα εμπόδια, που κατά καιρούς ορθώνονταν από διάφορες και διαφορετικές πηγές. Επεσήμανε ταυτόχρονα την ανάγκη εγρήγορσης και διαρκούς πάλης για την αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία, αφού τα κτήρια δεν αρκούν από μόνα τους, αλλά χρειάζεται να είναι πλήρως επανδρωμένα με καθηγητές πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης . Για το λόγο αυτό δόθηκε ραντεβού με τους γονείς για την Τετάρτη 30/1/2013 στην πανελλαδική μουσική  διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα ταυτόχρονα στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο με κύρια αιτήματα την κάλυψη των κενών των σχολείων.
Χαιρετισμό και ευχές απεύθυναν οι πρώην διευθυντές κος Μπουφέας Αλέξανδρος, Θεοδωρακόπουλος Γιώργος, η νυν διευθύντρια κα Φραγκιά Άννα με το ευχάριστο  αλλά βαρύ φορτίο της παραλαβής του κτηρίου και ο πρόεδρος της ένωσης συλλόγων γονέων και κηδεμόνων νομού Μεσσηνίας κος Σιδερέας Ευάγγελος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου