1.2.13

Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Λακωνίας

Συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα, προσήχθησαν ογδόντα έξι (86) , ενώ έγινε έλεγχος σε εκατόν ενενήντα ένα (191)
Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν πενήντα επτά (157) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν πενήντα εννέα (59) παραβάσεις
Επιπρόσθετα εξιχνιάστηκε και μία (1) υπόθεση κλοπής σε βάρος ημεδαπής
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στη πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (1-2-2013) από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν ενενήντα ένα (191) άτομα, εκ των οποίων πενήντα επτά (57) ημεδαποί και εκατόν τριάντα τέσσερις (134) αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν πενήντα επτά (157) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά ογδόντα έξι (86) άτομα, από τα οποία είκοσι δύο (22) ημεδαποί και εξήντα τέσσερις (64) αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας Περί Όπλων.
  • Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικό έγγραφο.
  • Εννέα (9) αλλοδαποί, που διέμεναν παράνομα στην χώρα και σε βάρος των οποίων κινήθηκε η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εξιχνιάστηκε μία (1) περίπτωση κλοπής πορτοφολιού, ιδιοκτησίας ημεδαπής, που έγινε την 22-1-2013 το πρωί, στην Σπάρτη Λακωνίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) 16χρονων αλλοδαπών, υπηκόων Ρουμανίας.
Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν εξήντα πέντε (65) φυσίγγια, ενώ βεβαιώθηκαν πενήντα επτά (57) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία (1) παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού καθώς και μία (1) παράβαση για λειτουργία ενεχυροδανειστηρίου χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους Εισαγγελείς.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου