1.2.13

Μήνυση κατά του εδράνου της Βουλής για τον τραυματισμό Καπερνάρου!

Εναντίον των «μνημονιακών μαραγκών της Βουλής, που ως εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων, οδηγούν τους εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού στην εξαθλίωση, στερώντας τους ακόμα και τα προφυλακτικά μαξιλαράκια από τα έδρανα» σκοπεύει να στραφεί ο Τέρενς Κουίκ, με την αγωγή που κατέθεσε σήμερα το πρωί.
Με τον τρόπο αυτό, ο υπεύθυνος του τομέα Καταγγελιών και Μηνύσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σκοπεύει να κάνει το έδρανο, που τραυμάτισε χθες το απόγευμα τον Βασίλειο Καπερνάρο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, να πληρώσει.
Ως γνωστόν, ο κ. Καπερνάρος, κάποια στιγμή, βγήκε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει δυνατά το χέρι του πάνω στο γυμνό ξύλο και να σπάσει ηρωικά το μικρό του δαχτυλάκι! Τραυματισμός που θεωρείται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες «τραυματισμός εν ώρα καθήκοντος», δεδομένου ότι οι καταγγελτικές αγριοφωνάρες του κουραδογκαραζόμαγκα θεωρούνται καθήκον για κάθε Ανεξάρτητο Έλληνα.
Η μήνυση θα στρέφεται φυσικά και εναντίον της Τρόικας και του ΔΝΤ, αφού σύμφωνα με έγκυρα blogs, τα οποία επικαλείται ο κ. Κουίκ (Προσοχή! Χωρίς όμως να υιοθετεί τα λεγόμενά τους), οι κατασκευαστές των εδράνων, λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης στην οποία υποβάλλει τον ελληνικό λαό το μνημόνιο των δοσιλόγων, δεν είχαν κονδύλι για μαξιλαράκι.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα - Πηγή moufanet)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου