2.2.13

Καθηγητής έχασε τα γραπτά και ζητάει από τους φοιτητές να ξαναδώσουν το μάθημα

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο ΤΕΙ Ηρακλείου, καθώς ένας καθηγητής φέρεται να έχει χάσει τα γραπτά της εξεταστικής του Ιανουαρίου και ζήτησε από τους φοιτητές του να ξαναγράψουν εξετάσεις.
Οπως αποκαλύπτει το creteplus.gr στο Ιδρυμα επικρατεί αναστάτωση με τους εκπροσώπους των φοιτητών να ετοιμάζονται να διαμαρτυρηθούν οργανωμένα στη Γραμματεία της σχολής, ενώ τονίζουν ότι αρκετοί από όσους έδωσαν το μάθημα έχουν αποχωρήσει από την πόλη ή έχουν αρχίσει να εργάζονται ή εξετάζονται σε άλλη μαθήματα την ίδια ημέρα.
Το αίτημά τους είναι ο καθηγητής, τον οποίο θεωρούν υπαίτιο για την απώλεια των γραπτών, να περάσει τους μαθητές τουλάχιστον με τη βάση, ενώ όποιος ενδιαφέρεται για μεγαλύτερο βαθμό να έχει τη δυνατότητα να εξεταστεί περαιτέρω προφορικά.
Το creteplus.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΤΕΙ, Ευάγγελο Καπετανάκη, ο οποίος δήλωσε ενήμερος για το περιστατικό τονίζοντας «Πρόκειται για έναν καθηγητή ο οποίος ταξιδεύει συχνά στην πρωτεύουσα και κατά το παρελθόν έχουν παρουσιαστεί ανάλογα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπήρξε δόλος στην απώλεια των γραπτών, αλλά είναι ξεκάθαρα ανθρώπινο λάθος. Πάντως την συγκεκριμένη αμέλεια δεν θα την αφήσουμε έτσι. Ο καθηγητής δε θα περάσει αλώβητος, θα τον καλέσουμε στο συμβούλιο της Ιδρύματος και θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και συνέπειες!»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου