21.5.13

ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ –Γιατί «Σιωπούν » οι Βουλευτές Μεσσηνίας ;

Γράφει ο Κάλχας
Μεγάλη εντύπωση  προκαλεί  στους Μεσσήνιους  ελαιοπαραγωγούς  η « σιγή ασυρμάτου  »  που έχει πέσει στους Μεσσήνιους  βουλευτές γύρω από τις  «αλχημείες » που γίνονται αποκλειστικά και μόνο να μην επεκταθεί η ονομασία ελαιόλαδο ΠΟΠ  ΚΑΛΑΜΑΤΑ σε όλη την Μεσσηνία .
Η μόνη επερώτηση που έχει γίνει στο θέμα του ελαιολάδου  (αν δεν μας απατά η μνήμη μας ) είναι του Γιάννη Λαμπρόπουλου αλλά όχι για την επέκταση  ης ονομασίας στην  Μεσσηνία αλλά για τις βρώσιμες ελιές  ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ που ζητούσε να μην επεκταθεί η ονομασία  σε διάφορους  νομούς  της Ελλάδας .
Ο «Λαλίστατος » κος Πετράκος που είναι ικανός  να κάνει επερώτηση για την ….Κούβα  γιατί «ποιεί την νησσα » άραγε φοβάται πως ΔΕΝ θα ξαναβγεί στο  «γυαλί » του Καναλάρχη  εξαγωγέα !!
Ο κος Κουκούτσης  είναι ικανός  στις ….εφόδους στα Νοσοκομεία για δημιουργία εντυπώσεων αλλά  εδώ που χάνεται ο ιδρώτας του Μεσσήνιου  ελαιοπαραγωγού ΔΕΝ τον αγγίζει το θέμα .
Ο κος Σαμπαζιώτης ακολουθεί την προσφιλή του τακτική ...και την πίτα άκοπη και τον σκύλο χορτάτο που λέει θυμόσοφα ο λαός μας …ΔΕΝ αγγίζουμε τα θέματα που «καίνε » απλά τα παρακολουθούμε …από απόσταση ασφαλείας !
Οι μόνοι που έδειξαν συμπαράσταση  στον δίκαιο αγώνα των ελαιοπαραγωγών  της Μεσσηνίας  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ   είναι οι Τέσσερις Δήμαρχοι του Νομού  ( Καφαντάρης – Αναστασόπουλος –Κόλλιας και Μπάμης )  ενώ ο λαλίστατος κος Νίκας και ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης  κος Γιαννημάρας  λειτούργησαν για μία ακόμα φορά με καθαρά τοπικιστικά στοιχεία .
Όσο για την κα Νικολάκου έκανε μία δήλωση για την …τιμή των όπλων ενώ ο κος Αλευράς παραμένει ….αγνοούμενος !

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου