17.12.14

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο  Σαμαράς παραδέχεται ότι η ένταξη της χώρας στο μνημόνιο ήταν το αποτέλεσμα αλόγιστων δημοσιονομικών πολιτικών, δείχνοντας έμμεσα αλλά και με το δάχτυλο τον Κώστα Καραμανλή. 
Η μέχρι πρότινος αφήγηση του Σαμαρά ήταν ότι την χώρα έβαλε στο μνημόνιο η κυβέρνηση Παπανδρέου κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες.

Χωρίς τα ελάχιστα δεδομένα δεν λύνεις εξίσωση, μονάχα εικάζεις. Και στην περίπτωση του ΠτΔ δεν υπάρχουν δεδομένα παρά μόνο ένας αιφνιδιασμός. Εδώ, λοιπόν, προκύπτει ένα πρώτο βασικό δίλημμα: ''Υπάρχουν οι 180 ή τα παρατάει η κυβέρνηση Σαμαρά;''...

Για το ΠΑΣΟΚ το ερώτημα είναι ένα  Και τώρα τι πράττουμε σύντροφοι;   Μπορούμε να τα παρατήσουμε ; Μπορούμε να μην δώσουμε όλοι μαζί την μάχη;

Η απάντηση είναι ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ   πάμε τώρα να δημιουργήσουμε το προοδευτικό Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, όσοι θέλουν να συμπαραταχθούν μαζί μας ας στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ τώρα δεν είναι η ώρα για συγκολλήσεις κορυφής είναι η μάχη της αλήθειας ενάντια σε κάθε λαϊκίστικη φωνή.

Εκλεγεί δεν εκλεγεί ΠτΔ το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την χώρα και τους πολίτες της , έχει χρέος να προλάβει τις εξελίξεις, έχει χρέος να συσπειρώσει, τον κάθε σοσιαλιστή, τον κάθε προοδευτικό, τον κάθε δημοκράτη γύρω του.

Έχει χρέος να προστατέψει την χώρα από τυχόν περιπέτειες αλλά και να είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις εκλογές με θάρρος  και παρρησία όπως απαιτεί η ιστορία   και η διαχρονική του προσφορά στη χωρά.

Έχει χρέος  να δρομολογήσει τις εξελίξεις στο εσωτερικό του μετά την διαδικασία εκλογής ΠτΔ  και εφόσον δεν προκύψουν εθνικές εκλογές και να συζητήσουμε ανοιχτά για όλους και για όλα.   

Έχουμε όμως χρέος πάνω από όλα να προστατέψουμε με κάθε τρόπο όποιες και αν είναι οι εξελίξεις τους κόπους του Ελληνικού Λαού, ενάντια σε κάθε λαϊκίστικη δήλωση η προσέγγιση που υποσκάπτει τις προσπάθειες ενός ολόκληρου Έθνους,  είτε αυτές  έρχονται από τα αριστερά είτε έρχονται  από τα δεξιά.



                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

                            Δημτσιούδης Χρήστος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου