18.12.14

Μπέπε Γκρίλο για Τσίπρα: «Με τέτοια Αριστερά, τι να την κάνεις τη.... Δεξιά»!


Μπέπε Γκρίλο για Τσίπρα: «Με τέτοια Αριστερά, τι να την κάνεις τη Δεξιά»!

«Αν ο Αλέξης Τσίπρας μείνει στο ευρώ θα παραμείνει και εντός των συνθηκών του κοινού νομίσματος» τόνισε ο ιδρυτής του κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών της Ρώμης.
Ο Μπέπε Γκρίλο, που με το κίνημα του ξεκίνησε να συλλέγει υπογραφές για «συμβουλευτικό δημοψήφισμα» με στόχο την έξοδο της χώρας του από το ευρώ, ανέφερε ότι αντί να συνεργασθεί και να ανοίξει διάλογο με τα Πέντε Αστέρια, «ο Τσίπρας, στις ευρωεκλογές, θέλησε να δημιουργήσει δικό του κόμμα, στην Ιταλία, με τη στήριξη διανοουμένων».
«Συμμεριζόμαστε τις προτάσεις για το δημόσιο χρέος και τα ευρωομόλογα, αλλά πρέπει κανείς να πάρει θέση, συνολικά, με αποφασιστικό τρόπο», είπε ο Ιταλός ηθοποιός και πολιτικός.
Ο εμπνευστής των Πέντε Αστέρων, ο οποίος την τελευταία περίοδο έχει προχωρήσει σε διαγραφές σειρά στελεχών που διαφώνησαν με την γραμμή του, είπε ακόμη πως «αν ο Τσίπρας είναι η Αριστερά, στην Ελλάδα δεν χρειάζεται πια η Δεξιά», και προσέθεσε ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι τα Πέντε Αστέρια δεν έχουν πολιτική πρόταση, διότι διαβάζει τον ιταλικό Τύπο, ο οποίος παραπληροφορεί».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου