" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

19.12.14

ΠΑΣΟΚ: Αθλιότητες οι δηλώσεις Οδ. Βουδούρη – Θ. Παραστρατίδη

Αθλιότητες χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, τις τοποθετήσεις των βουλευτών Θεόδωρου Παραστρατίδη και Οδυσσέα Βουδούρη, οι οποίοι με αφορμή τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών κάνουν λόγο για «σκιές πάνω από βουλευτές» αναφερόμενοι σε εκείνους που άλλαξαν στάση και ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Οι ακραίες αθλιότητες όπως αυτές των Οδ. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Ελπίζουμε να μη βρεθεί κόμμα να στεγάσει  στην παρούσα φάση τους δύο αυτούς περιφερόμενους καιροσκόπους που δεν τίμησαν ποτέ τα κόμματα με τα ψηφοδέλτια των οποίων εξελέγησαν» τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.
Προσθέτει δε πως είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουν τους θεσμούς και το Κοινοβούλιο από «την άκρατη χυδαιότητα αυτών των δύο».
Τέλος το ΠΑΣΟΚ σημειώνει πως εμμένει στην ανάγκη για άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του Π. Χαϊκάλη από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης και στην επιτακτική ανάγκη προστασίας της δημοκρατικής ομαλότητας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου