19.12.14

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - Χαϊκάλης: Από άλλη συνάντηση η εικόνα και από άλλη ο ήχος !


Χαϊκάλης για το μονταρισμένο βίντεο: Από άλλη συνάντηση η εικόνα και από άλλη ο ήχος

Για την απόπειρα εξαγοράς του μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Mega ο Παύλος Χαϊκάλης, που επιχείρησε να εξιστορήσει πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα που ο ίδιος καταγγέλει.

Όπως είπε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η πρώτη επαφή του με τον Γιώργο Αποστολόπουλο για το συγκεκριμένο θέμα έγινε τον περασμένο Οκτώβριο. Εκεί ο κ. Αποστολόπουλος έκανε μια πρώτη νύξη στον κ. Χαϊκάλη, όπως λέει ο ίδιος, αναφέροντάς του πως βουλευτές δωροδοκούνται με 2-3 εκατ. ευρώ. Όπως είπε ο κ. Χαϊκάλης, το αντιμετώπισε με χιούμορ και είπε «εγώ είμαι φίρμα, θέλω τέσσερα».

Η επόμενη συνάντηση, κατά τον κ. Χαϊκάλη, δεν έγινε παρά την πρώτη Δεκεμβρίου, όταν ο κ. Αποστολόπουλος ζήτησε να τον δει επειγόντως: «Έχω το πακέτο, σκέψου το, να πάρεις ένα πακέτο» φέρεται να του είπε, ενώ και πάλι ο κ. Χαϊκάλης λέει πως απάντησε: «Μου κάνεις πλάκα, λέγε, θα φάμε ξύλο». Κατόπιν, ενημέρωσε τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, με τον οποίο μαζί αποφάσισαν να διερευνήσουν τι θέλει να κάνει ακριβώς ο κ. Αποστολόπουλος.

«Για ποιον ενεργούσε ξέρω, μου έχει πει και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό και κάποιο όνομα τραπεζίτη, που είχαν σχέση με τον πρωθυπουργό», ανέφερε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, δηλώνοντας ακόμα πως αυτά ήταν όσα έλεγε εκείνος προσθέτοντας ότι ο ίδιος ο κ. Χαϊκάλης δεν τα υιοθετεί.

Επίσης, ο Παύλος Χαϊκάλης προσπάθησε να ξεκαθαρίσει εάν το υλικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα είναι προϊόν μοντάζ ή όχι. Παραδέχθηκε ότι ο ήχος και η εικόνα δεν προέρχονται από την ίδια συνάντηση και πως αυτό έγινε γιατί ο ήχος από την πρώτη συνάντηση που καταγράφηκε από το ρολόι που φορούσε, περιέχει αποκαλύψεις για τις οποίες πρέπει να αποφασίσει η δικαιοσύνη, η οποία έχει στη διάθεσή της όλο το πρωτότυπο υλικό. Τόνισε πάντως πως «δεν έχει γίνει μοντάζ κόψε - ράψε, αν το εννοείτε έτσι».

Το υλικό, όπως είπε ο κ. Χαϊκάλης, το επεξεργάστηκε η ομάδα Λαζόπουλου «χθες - προχθές», ενώ όπως επίσης τόνισε, δεν ήξερε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής θα έκανε αυτή την αποκάλυψη.

Επιχειρώντας τέλος να εξηγήσει πώς δέχθηκε να συναντήσει το πρόσωπο και αν θεωρεί εκείνος σοβαρή την απόπειρα δωροδοκίας που καταγγέλλει, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε πως ήξερε τον κ. Αποστολόπουλο ως οικονομολόγο, πως του είχε μιλήσει για το δάνειό του και πως αντιμετώπιζε δυσκολίες και ανέφερε επίσης «ένας άνθρωπος δεν μπορεί να έκανε την ιστορία αυτή για πλάκα, στη δικαιοσύνη θα κληθεί να πει γιατί τα έκανε αυτά».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου