" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

19.12.14

ΟΡΓΗ ΣΑΜΑΡΑ - Κατέθεσε μήνυση για τα όσα είπε ο Χαικάλης στο MEGA


Μήνυση κατεθεσε ο Αντώνης Σαμαράς για τα όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταθέτει άμεσα μήνυση με αφορμή όσα είπε απόψε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ότι δηλαδή ο άνθρωπος που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας λειτουργούσε για λογαριασμό του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη.
«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.
Στο περιβάλλον του Πάνου Καμμένου βρίσκεται το πρόσωπο που φέρεται ότι προσέγγισε τον κ. Χαϊκάλη για να τον χρηματίστει αναφέρουν κύκλοι του μεγάρου Μαξίμου.
Σημειώνουν μάλιστα ότι ήταν μαζί του αλλά και με τον ευρωβουλευτή κ. Μαριά όταν συναντήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα.
Στο Μαξίμου μιλούν για "κακοπαιγμένο θέατρο" και για καλλιέργεια κλίματος προκειμένου οι βουλευτές να μην στηρίξουν την προεδρική υποψηφιότητα.
Επιπρόσθετα, ζητούν την άμεση κατάθεση των στοιχείων εάν αυτά υπάρχουν ή διαφορετικά την παρέμβαση της δικαιοσύνης, ένω στρέφουν τα "πυρά" τους και προς τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι βιάστηκε να υιοθετήσει τις καταγγελίες.
Η εν λόγω αντίδραση "καθρεφτίζεται" και στην ανακοίνωση της ΝΔ δια μέσου του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του, Ανδρέα Παπαμιμίκου ο οποίος τόνισε την ανάγκη "η δικαιοσύνη είναι ανάγκη να αποφανθεί άμεσα".
"Από τη στιγμή που η έρευνά της δεν τεκμηριώνει οτιδήποτε, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για μια στημένη προβοκάτσια. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος, εδώ και τώρα, σ' αυτό το άθλιο παιχνίδι με τους θεσμούς και τη χώρα. Την προβοκάτσια αυτή ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ", αναφέρει ο κ. Παπαμιμίκος.
"ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές. Μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις. Το πρόσωπο που σύμφωνα με τις καταγγελίες καταγγέλλεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπήρξε στενός συνεργάτης του Π. Καμμένου", προσθέτει.
Και καταλήγει: "Τον συνόδευσε στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στις 22.03.2013. Τον συνόδευσε στην επίσκεψή του στην Κύπρο την 01.04.2013. Και είναι βασικός μάρτυρας υπεράσπισής του στην υπόθεση των CDS. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του".
"Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης", ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου