20.12.14

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ !!! Βουδούρης και Παραστατίδης να μείνουν εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ

 «Οι δηλώσεις τους αποτελούν μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής»

Πήρε σαφείς αποστάσεις και εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένος ο Μανώλης Γλέζος από τις δηλώσεις των ανεξάρτητων βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θόδωρου Παραστατίδη,.

Μάλιστα στο blog της πολιτικής συλλογικότητας που μετέχει τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, έγινε ανάρτηση άλλου στελέχους όπου όχι μόνο υπάρχει δυσαρέσκεια για τους δύο βουλευτές, αλλά ζητείται και να μην είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χαρακτηριστική η αναφορά η οποία ωστόσο δεν έχει υπογραφή Γλέζου (υπογράφει ο Γ.Ε.Α).

«Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα.

Οι δηλώσεις των Οδυσσέα Βουδούρη και Παραστατίδη αποτελούν μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής. Έχουμε φτάσει στον πάτο. Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υπηρετήσει τον Λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας;

Αυτοί οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά του. Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι και να δείξουμε στον Ελληνικό Λαό ότι δεν μας ενδιαφέρει μόνο η εξουσία. Γ.Ε.Α».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου