19.12.14

ΦΩΤΟ - Αυτός που επιχείρησε να… δωροδοκήσει τον Χαικάλη μαζί με Καμμένο και Τσίπρα!

aposto_
Η φωτογραφία που δημοσιεύεται είναι από τις 22 Μαρτίου του 2013 όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
Τον κ. Καμμένο συνόδευαν ο τότε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος τότε ήταν στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι συμμετείχε στην άτυπη τρόικα του κόμματος που συναντήθηκε με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνάντηση από την οποία δημοσιεύονται οι φωτογραφίες των κυρίων Καμμένου και Τσίπρα, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούνταν από τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.
Απέναντι στην τριμελή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κάθονταν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, ο σημερινός ευρωβουλευτής του κόμματος Νότης Μαριάς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος που το Μάρτιο του 2013 βρισκόταν στο στενό ηγετικό πυρήνα του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ, όμως σήμερα καταγγέλεται από τον Παύλο Χαϊκάλη ως ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να τον εξαγοράσει για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος κάθεται εκ δεξιών του κ. Καμμένου, ενώ αριστερά βρίσκεται ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς.
Στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού είναι ο κ. Αλέξης Τσίπρας που συνοδεύεται από τον διευθυντή του γραφείου του Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη.

Στη δεύτερη φωτογραφία που βλέπετε ο Γιώργος Αποστολόπουλος είναι όρθιος, δεξιά του νυν ευρωβουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Νότη Μαριά και παρακολουθεί το διάλογο Καμμένου-Τσίπρα.

Πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου