" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

20.12.14

NEA BOMBA ! Ο Αποστολόπουλος " έπαιζε " στο χρηματιστήριο για λογαριασμό του Χαικάλη !!!

Μία ακόμα «βόμβα» επιφύλαξε η σημερινή ημέρα με τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ. Καραγκούνη να κατηγορεί ευθέως τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλη ότι παρανόμησε, καθώς, όπως ανέφερε από το 2003 απαγορεύεται στους βουλευτές «να παίζουν» στο Χρηματιστήριο, όπως δήλωσε ο κ. Χαϊκάλης ότι έγινε για λογαριασμό του σε Χρηματιστήριο του εξωτερικού από τον κ. Αποστολόπουλο.

«Ο Πάνος Χαϊκάλης, έχει ήδη διαπράξει δύο ποινικά αδικήματα: 

Το ένα είναι η χρησιμοποίηση προϊόντος υποκλοπής σε βαθμό κακουργήματος, και το άλλο η χρηματοδότηση του Γ. Αποστολόπουλου, προκειμένου να παίξει στο Χρηματιστήριο για λογαριασμό του» υποστήριξε ο κ. Καραγκούνης.

Ο βουλευτής της ΝΔ διατύπωσε ερωτηματικά και για τα παραστατικά με τα οποία έγινε αυτή η διαδικασία και εάν «φαίνονται»  αυτά τα χρήματα   μέσω εμβάσματος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι  στην αντίθετη περίπτωση πρέπει να διερευνήσει η Δικαιοσύνη αν ήταν «μαύρα». Ερωτηματικά  διατύπωσε και για το είδος της επένδυσης που οδήγησε σε τόσο μεγάλη απόδοση με τόκο 10%, σύμφωνα με τον ισχυρισμό Χαϊκάλη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου