8.8.16

Ήταν μόλις 18 μηνών ! Τραγωδία… Άφησε τις δίδυμες κόρες του στο αυτοκίνητο και πέθαναν από τη ζέστη!

Τραγωδία… Άφησε τις δίδυμες κόρες του στο αυτοκίνητο και πέθαναν από τη ζέστη! (pics)

Ήταν μόλις 18 μηνών -Κάθε χρόνο στις ΗΠΑ 37 παιδιά πεθαίνουν μέσα σε αυτοκίνητα που «βράζουν» επειδή τα …ξέχασαν οι γονείς τους Ένας πατέρας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι άφησε τα παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητο και πέθαναν από την ασφυξία και τη ζέστη.
Ο 24χρονος Asa North κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για απερίσκεπτη συμπεριφορά. Οι δίδυμες κόρες του Ariel Roxanne North και Alaynah Marianne North ήταν 18 μηνών και βρέθηκαν αναίσθητες στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του πατέρα τους έξω από το σπίτι τους.

Η αστυνομία του Carrollton είπε ότι δεν ο πατέρας δεν ήξερε για πόση ώρα τα άτυχα κοριτσάκια έμειναν μέσα στο αυτοκίνητο. «Ο πατέρας δεν ήξερε να πει για πόση ώρα είχε αφήσει μέσα τα παιδιά», είπε ο αστυνομικός. Άγνωστο παραμένει επίσης αν ο North βρισκόταν στο σπίτι ή όχι.
pateras didimwnΗ αστυνομία ειδοποιήθηκε και όταν έφτασε στο σπίτι βρήκε τον πατέρα και τους γείτονες να προσπαθούν να επαναφέρουν τα παιδιά με κρύο ντους. Ηταν όμως αργά. Λίγη ώρα αργότερα το νοσοκομείο ανακοίνωσε το θάνατό τους.
Τα άτυχα κοριστάκια πέθαναν από την υπερβολική ζέστη.
mora autoΟι θερμοκρασίες αυτή την περίοδο στο Carrollton, 45 μίλια από την Ατλάντα φτάνουν τους 35 βαθμούς Κελσίου αλλά οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο που δεν αερίζεται και το χτυπάει ο ήλιος ξεπερνούν μέσα σε λίγα λεπτά τους 50 βαθμούς.
Το αξιοσημείωτο και τραγικό είναι πως κάθε χρόνο στις ΗΠΑ 37 παιδιά πεθαίνουν μέσα σε αυτοκίνητα που «βράζουν» επειδή τα …ξέχασαν οι γονείς τους. Η Ariel και η Alaynah ήταν το 25ο και 26ο θύμα αντίστοιχα για το 2016. Και η χρονιά ακόμα δεν έχει τελειώσει…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου