9.8.16

Ο Αλέξης, η Νατάσα και τα… γεμιστά


ÁÈÇÍÁ - ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁË. ÔÓÉÐÑÁ ÌÅ ÔÏÕÓ ÕÐ.ÅÓ. ÔÇÓ ÃÁËËÉÁÓ ÌÐ. ÊÁÆÍÅÂ ÊÁÉ ÃÅÑÌÁÍÉÁÓ Ô. ÍÔÅ ÌÅÆÉÅ(EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Να δοκιμάσει τα περίφημα «γεμιστά της Νατάσας» κάλεσε το ζεύγος Τσίπρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο κ. Λεβέντης η σύζυγος του, η Νατάσα μαγειρεύει τα καλύτερα γεμιστά.
Όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης» το δείπνο θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδος, στην οικία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στη Βάρη και για να μη θεωρηθεί φτωχικό θα συνοδεύεται και από… ψαροκατάσταση.
Σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι το επιστέγασμα μιας φιλίας που άρχισε με την ψήφιση της απλής αναλογικής και θα ολοκληρωθεί με τη στήριξη του κ. Τσίπρα σε ορισμένα νομοσχέδια: «Δεν θέλω να εισέλθω στην κυβέρνηση γιατί θα χαθώ μαζί του» λέει ο κ. Λεβέντης και αποκαλύπτει τις συμβουλές που του έδωσε στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία τους: «Του είπα – και συμφώνησε – να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και να μειώσει τους φόρους, άλλωστε ούτε αυτός μου είπε να εισέλθω στην κυβέρνηση, έχει ισχυρή πλειοψηφία, έχει τον Καμμένο».
Λέτε να «ψήνετε» συνεργασία;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου