" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

11.1.10

Απίστευτο 34χρονη επέστρεψε στην ζωή μετά από 15 λεπτά ..θανάτου


Για περίπου δεκαπέντε λεπτά η καρδιά μιας 34χρονης γυναίκας είχε σταματήσει να λειτουργεί. Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή μετά από ακατάσχετη αιμορραγία, που προκλήθηκε λόγω προδρομικού πλακούντα, κατά τη διάρκεια καισαρικής τομής. Δεν υπήρχε καμιά ένδειξη ζωής.
Ο καρδιογράφος σταμάτησε να καταγράφει οποιοδήποτε καρδιακό παλμό, μόνο μια συνεχόμενη ευθεία γραμμή και το χαρακτηριστικό ήχο που πάγωσε τα πάντα. Στο χειρουργείο βρισκόταν μια ομάδα γιατρών από διάφορες ειδικότητες, οι οποίοι προσπαθούσαν με όσα μέσα είχαν στη διάθεσή τους να την επαναφέρουν.
Πρώτα με ηλεκτροσόκ και στη συνέχεια με μαλάξεις στην καρδιά. Και εκεί που τα πάντα έμοιαζαν να είχαν χαθεί, η καρδιά της 34χρονης άρχισε να πάλλεται ξανά και η ευθεία συνεχόμενη γραμμή του καρδιογράφου να παίρνει σχήμα και να καταγράφει καρδιακή λειτουργία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» η νεαρή μητέρα επέστρεψε από το "σύντομο ταξίδι της" και, το πιο εκπληκτικό, στα δεκαπέντε λεπτά που η καρδιά της είχε σταματήσει να λειτουργεί, ο εγκέφαλός της δεν είχε υποστεί καμιά βλάβη, κάτι που ανησυχούσε τους γιατρούς.
Σήμερα, μετά τη δραματική εμπειρία της, είναι καλά και απολαμβάνει την ευτυχία της μητρότητας για πέμπτη φορά.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη πριν από μερικές μέρες στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας και το αποκάλυψε στην εφημερίδα ο διευθυντής της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Σταύρος Νεοφύτου, ο οποίος το έζησε λεπτό προς λεπτό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου