10.1.10

Τροχαίο με ασθενοφόρο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύονται ένα νεογνό και τρεις ενήλικες που τραυματίστηκαν λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ, όταν το ασθενοφόρο στο οποίο επέβαιναν, ανετράπη στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου.
Συγκεκριμένα το ασθενοφόρο εκλήθη νωρίτερα να παραλάβει νεογέννητο από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας, για να το μεταφέρει στην μονάδα νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο της Πάτρας.
Όταν το ασθενοφόρο βρισκόταν στο ύψος της κοινότητας Γομοστού, για άγνωστο ακόμη λόγο, βγήκε από την πορεία του, ανετράπη και κατέληξε σε χωράφι. Αμέσως ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία και φθάνοντας στην περιοχή απεγκλώβισαν τα δύο μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου, τον συνοδό γιατρό και το νεογνό. Στην συνέχεια διακομίστηκαν με άλλο ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου οι τρεις ενήλικες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ το νεογνό στην ειδική μονάδα, όπου παρακολουθείται από τους γιατρούς, διότι έχει γεννηθεί πρόωρα. Η μητέρα του νεογνού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει μετά τον τοκετό.
Όσον αφορά τα αίτια του ατυχήματος διεξάγει έρευνα το τμήμα Τροχαίας Πατρών, αλλά εκτιμάται ότι έπαιξε ρόλο η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, αφού λίγο πριν γίνει το τροχαίο είχε σημειωθεί χαλαζόπτωση στην περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου