" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

13.1.10

Μεταφορά μαθητών με … Ι.Χ .Αγροτικό αυτοκίνητο


Σε σοβαρές καταγγελίες προχωρούν στο newsmessinia γονείς μαθητών του γυμνασίου και Λυκείου της Χώρας από το Βλαχόπουλο και την Μεταμόρφωση . Συγκεκριμένα ο ιδιώτης που έχει αναλάβει από το ΚΤΕΛ την μεταφορά μαθητών από το Βλαχόπουλο και την Μεταμόρφωση στην Χώρα χρησιμοποιεί για τον σκοπό αυτό το …αγροτικό του αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οι μαθητές να μεταφέρονται δύο –δύο πριν ακόμα ξημερώσει στον χώρο του σχολικού συγκροτήματος περιμένοντας έξω στο κρύο και την βροχή μέχρι να ανοίξουν οι σχολικές αίθουσες αλλά και να ολοκληρωθεί η μεταφορά των υπολοίπων μαθητών.
Οι γονείς καταγγέλλουν τον αρμόδιο αντινομάρχη αλλά και το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας για την ταλαιπωρία που υφίστανται σε καθημερινή βάση τα παιδιά τους και ζητούν την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος απειλώντας με μηνύσεις τους αρμοδίους που ενώ γνωρίζουν το πρόβλημα αδιαφορούν για την λύση του

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου