16.1.10

Κατερίνα Μπατζελή -"Οι πόρτες είναι ανοιχτές για τους αγρότες"


Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο διάλογος με τους αγρότες να γίνει ακόμη και στα μπλόκα. "Οι πόρτες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ανοικτές για όλους.
Πρέπει όμως, να γνωρίζουν οι αγρότες ότι δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τους τα αιτήματα. Είμαστε μια κυβέρνηση 100 ημερών και τώρα προχωράμε σε νέες δομές και τομές.
Η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος είναι μία από τρεις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης, μαζί με την Παιδεία και την στήριξη των ανέργων" ανέφερα κατά την επίσκεψη της στη Λάρισα η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή...

Ωστόσο η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δεν συνάντησε αγρότες στην Λάρισα αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί μαζί τους ακόμη και σε μπλόκα.
"Στην πρόσκληση που έχουμε απευθύνει, ενόψει του εθνικού διαλόγου για τα αγροτικά, στο Ζάππειο Μέγαρο, υπάρχουν οι εκπρόσωποι των αγροτικών φορέων, αλλά δεν αποκλείουμε κανέναν. Μπορώ όμως, να συζητήσω μαζί τους και σε οποιοδήποτε σημείο της γης" ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου