2.5.10

Το μοντέλο που κατηγορούνταν για πορνεία συμπρωταγωνιστεί στην τσόντα με την Ντούβλη - ετοιμάζεται και δεύτερη τσόντα με την ίδια και τηλεπερσόνα?

Το μοντέλο που κατηγορούνταν για πορνεία θα είναι η συμπρωταγωνίστρια της Μαριάννας Ντούβλη στο νέο hot dvd της εταιρείας ΣΕΙΡΗΝΑ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας stifora.gr.
Όπως το μοντέλο δήλωσε αποκλειστικά στην εφημερίδα «Ο κ. Σειρηνάκης μου έκανε την επαγγελματική αυτή πρόταση μέσω facebook».
Ως προς τις οικονομικές αποδοχές το αμφιλεγόμενο - τον τελευταίο καιρό- μοντέλο δε θέλησε να μας αναφέρει το ακριβές ποσό αποκαλύπτοντας πάντως πως ήταν «δελεαστικό».
Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει; Μία πολύ καλή φίλη της πρωταγωνίστριας Μαριάννας Ντούβλη με την οποία μοιράζονται όλα τους τα «ροζ» μυστικά γύρω από τους άνδρες, το σεξ και τις… εμπειρίες τους.
Το ελληνικό… «Sex & The City» με υπογραφή Σειρηνάκη, θα έχει πλούσιες αισθησιακές σκηνές όμως το μοντέλο δε θέλησε να μας αποκαλύψει πικάντικες λεπτομέρειες αφού περιορίζεται από τους όρους του συμβολαίου της.
Για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο, αφού όπως μας αποκάλυψε το μοντέλο έπεται και συνέχεια της hot υποκριτικής της καριέρας.
Ένα δεύτερο ροζ dvd με πρωταγωνίστριες τόσο την ίδια όσο και ακόμη μία γνωστή τηλεπερσόνα- μοντέλο βρίσκεται ήδη στα σκαριά δια χειρός «ΣΕΙΡΗΝΑΣ» φυσικά…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου