" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.5.10

Ο Αντώνης Σαμαράς παίρνει το …κεφάλι της Ντόρας ?

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη ΝΔ, όπως όλα δείχνουν, καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται αποφασισμένη να ψηφίσει «ναι» επί της αρχής στην ψηφοφορία της Πέμπτης στη Βουλή, για το νομοσχέδιο των οικονομικών μέτρων.
Η ίδια δήλωσε σε προσκείμενους σε αυτήν βουλευτές σε συναντήσεις μαζί τους ότι θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο επί της αρχής και ότι θα καταψηφίσει συγκεκριμένα άρθρα του νομοσχεδίου. Όπως πρότεινε δηλαδή και στον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να πράξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι οι νοοτροπίες του παρελθόντος είναι παρελθόν και ότι οι φιλελεύθερες δυνάμεις θα πρέπει να συμβάλουν να βγει η χώρα από την κρίση…....Η κ. Μπακογιάννη πάντως αν και πρότεινε στους συγκεκριμένους βουλευτές να πράξουν το ίδιο, τους «αποδέσμευσε» σχετικά με το τι θα πράξουν οι ίδιοι.
Εάν τελικά η υποψήφια αρχηγός της ΝΔ ψηφίσει «ναι» επί της αρχής, όπως μοιάζει πολύ πιθανό έως βέβαιο αυτή τη στιγμή, τότε αναμένονται εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Χθές το απόγευμα άλλωστε η Ρηγίλλης ανακοίνωσε διά του εκπροσώπου τύπου κ. Π. Παναγιωτόπουλου ότι υπάρχει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας σχετικά με την στάση των βουλευτών της ΝΔ στην ψηφοφορία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου