28.1.11

Συνάντηση Μπέζου –Καφαντάρη – Αναστασόπουλου για θέματα υγείας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 28.01.2011 και ώρα 10.00 π.μ μεταξύ του Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γεώργιου Μπέζου και των Δήμαρχων Μεσσήνης κ.Στάθη Αναστασόπουλο και Πύλου κ. Δημήτρη Καφαντάρη. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Μεσσήνης κ.Γιώργος Στραβόλαιμος, ιατρός και κ. Σπύρος Κοντοθανάσης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αριστομένη, κ.Βασίλης Καλογερόπουλος, ο μηχανικός του Δήμου Πύλου, κ.Γιώργος Τζιμπίσκος, ο Δ/ντής Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ.Παναγιώτης Χαρίτος καθώς και η μηχανικός του Νοσοκομείου κ.Σοφία Κορακοβούνη.
Στόχος της συνάντησης ήταν ο από κοινού συντονισμός των ενεργειών έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία έκδοσης οικοδομικών αδειών του Π.Ι.Βλαχόπουλου, Μεθώνης και Πεταλιδίου προκειμένου να υποβάλλει στη συνέχεια το Γ.Ν.Καλαμάτας τα τεχνικά δελτία για ένταξή τους στο Ε.Σ.Π.Α.
Ταυτόχρονα συζητήθηκαν και άλλα θέματα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις περιοχές ευθύνης των ανωτέρω Δήμων (Κέντρα Υγείας-Περιφερειακά Ιατρεία) με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων στις περιοχές αυτές.
Τέλος, η συνάντηση σηματοδότησε την εμπέδωση σχέσεων συνεργασίας και συμπόρευσης στα θέματα υγείας μεταξύ της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου