6.5.11

Αυτοκτόνησε γιατί …Προφήτης προέβλεψε Τσουνάμι στις 11 Μαίου !!!

Τέλος στην ζωή του έδωσε ένας 70χρονος από την Ταϊβάν επηρεασμένος από τις προβλέψεις ενός "προφήτη" για επικείμενη καταστροφή της Ταϊβάν από ισχυρό σεισμό και τσουνάμι. Ο 70χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, στον πέμπτο όροφο, σε προάστιο της Ταϊπέι και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Σύμφωνα με την οικογένειά του, έπασχε από κατάθλιψη και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί μετά τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, αλλά και τις προβλέψεις ενός άντρα, που ισχυρίζεται ότι είναι προφήτης και προέβλεψε μια ανάλογη καταστροφή για την Ταϊβάν.
Ερευνα διεξάγεται για τον προφήτη αυτό που είναι γνωστός ως Καθηγητής Ουάνγκ. Οι προβλέψεις του προκάλεσαν πανικό σε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι έφτιαξαν καταφύγια σε κοντέινερ, τα οποία ο "προφήτης" ισχυρίζεται ότι είναι ασφαλέστερα από κανονικά σπίτια.
Ο άντρας αυτός προέβλεψε πως ένα τεράστιο τσουνάμι θα πλήξει την Ταϊβάν στις 11 Μαΐου προκαλώντας το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων. Μετά την πρόβλεψη αυτή, εκατοντάδες καταφύγια χτίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Πούλι, στην κεντρική Ταϊβάν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου