5.5.11

Προσαγωγές υπόπτων για το μακελειό στου Ρέντη !!

- Οι προσαγωγές έγιναν από τις περιοχές της Δυτικής Αττικής και κυρίως Ελευσίνα και Ασπρόπυργο
- Δύο από τους προσαχθέντες είναι αλβανοί και δύο από την πρώην Σοβιετική Ένωση
- Οι αναλύσεις DNA σε κηλίδα αίματος θα ρίξει φως στην υπόθεση
- Στο στόχαστρο της αστυνομίας μία συμμορία ληστών με 10-15 μέλη
Τέσσερα άτομα ύποπτα για τη δολοφονία των δύο νέων αστυνομικών της ομάδας Δίας στου Ρέντη προσήχθησαν το μεσημέρι στα γραφεία του τμήματος της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Οι δύο νεαροί αστυνομικοί, Γιάννης Ευαγγελινέλης 23 χρονών και Γιώργος Σκυλογιάννης 22 ετών δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, όταν ο οδηγός ενός ύποπτου αυτοκινήτου άνοιξε πυρ εναντίον τους με πολεμικό καλάσνικοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται στα ίχνη υπόπτων.
Μάλιστα, περίμεναν τις αναλύσεις DNA από την κηλίδα αίματος που είχε βρεθεί έξω από το αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν μετά τις δολοφονίες των αστυνομικών, προκειμένου οι αρχικές υπόνοιες και ενδείξεις να μετατραπούν σε αποδείξεις.
Η αστυνομία εδώ και αρκετό καιρό έχει βάλει στο στόχαστρό της μία συμμορία 10-15 ατόμων που είναι ληστές με καλάσνικοφ και έκανε κλοπές οχημάτων από εκθέσεις αυτοκινήτων, προκειμένου να τα χρησιμοποιούν στις εγκληματικές τους ενέργειες.
Οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση για την προσαγωγή 4 υπόπτων προσώπων έγινε σήμερα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής καικυρίως στην Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο. Οι δύο ύποπτοι είναι ομογενείς από χώρες της Σοβιετικής Ένωσης και οι άλλοι δύο από την Αλβανία.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έχουν αντλήσει αρκετά στοιχεία και από την κλοπή οκτώ αυτοκινήτων, ανάμεσα σε αυτά και το όχημα των δραστών, που σημειώθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2011 από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας. newsit

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου