5.5.11

Ποιον ηθοποιό λήστεψαν… «παλιατζήδες»;

Θύμα κλοπής μέσα στο ίδιο του το σπίτι, μέρα μεσημέρι, έπεσε ο Κώστας Τσάκωνας. Ο γνωστός ηθοποιός έπεσε θύμα δύο περαστικών παλιατζήδων από τους οποίους ζήτησε τη βοήθεια προκειμένου να «απαλλαχτεί» από σπασμένα κεραμίδια που ήταν πεταμένα στην ταράτσα του σπιτιού του. Τελικά όμως οι παλιατζήδες τον… απάλλαξαν από 1.000 ευρώ.
«Στο σπίτι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή ο γιος μου και η γυναίκα μου. Αρχικά ο παλιατζής και ο βοηθός του ζήτησαν 150 ευρώ για να μεταφέρουν τα κεραμίδια. Συμφωνήσαμε, φυσικά, σε ένα χαμηλότερο ποσό και ξεκινήσαμε» περιγράφει ο κ. Τσάκωνας. «Κάποια στιγμή ο βοηθός ανακοίνωσε ότι «πετάγεται» για τσιγάρα. Όταν επέστρεψε και ενώ εγώ ήμουν πάνω κάτω στην ταράτσα, μπήκε με άλλον αέρα μέσα στο σπίτι και ζήτησε καφέ από τη γυναίκα μου». Εκείνη τον παρακάλεσε ευγενικά να περιμένει κάτω. Και προτού καν τελειώσουν τη δουλειά, οι δύο επιτήδειοι είπαν στον κ. Τσάκωνα και στον γιο του ότι δεν θέλουν καφέ, αλλά ούτε και να συνεχίσουν τη δουλειά. Μπήκαν στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν. «Να δεις που αυτοί κάτι πήραν από το σπίτι μου, σκέφτηκα και ο φόβος μου επαληθεύτηκε. Χωρίς να τους αντιληφθούμε άρπαξαν την τσάντα μου με 1.000 ευρώ και όλα τα έγγραφα – ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, κάρτες τραπέζης κ.ά.».
Δεν έχει περάσει ένας μήνας από την ημέρα που και η σύζυγος του κ. Τσάκωνα έπεσε θύμα ληστείας. Και πάλι… μέρα μεσημέρι, ενώ περπατούσε σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, δύο άνδρες της έκλεισαν τον δρόμο, ο ένας τη φίμωσε με το χέρι του και ο άλλος τράβηξε τον σταυρό που φορούσε στον λαιμό της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου