28.8.11

«Ξαναχτύπησε» μέσω Τwitter ο Κυριάκος

Δεν ιδρώνει τελικά το αυτί του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού επιμένει να προκαλεί... εκνευρισμό στη ΝΔ με τις δηλώσεις του και με τις ενίοτε διαφοροποιήσεις του από την κομματική γραμμή.
«Mετα το άσυλο των πανεπιστημίων να καταργήσουμε τώρα και τη βουλευτική ασυλία» έγραψε στο twitter ο κ. Μητσοτάκης ανοίγοντας ενδεχομένως νέο κύκλο... αντιδράσεων στη ΝΔ. Aν και η θέση του κ. Μητσοτάκη είναι γνωστή σχετικά με την βουλευτική ασυλία, η χρονική συγκυρία επανατοπέθητησης του βουλευτή σχετικά με το εν λόγω θέμα ίσως δεν είναι τυχαία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newpost.gr, ο Αντώνης Σαμαράς φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον κ. Μητσοτάκη όταν ο δεύτερος επανέλαβε με εμφατικό τόνο στην Βουλή χτες την αντίθεσή του στη συμμετοχή των φοιτητών στην εκλογή των πρυτάνεων, καθώς η διαπραγμάτευση με το ΠΑΣΟΚ ήταν στο στάδιο της ολοκλήρωσης με την ΝΔ.
Ωστόσο, ο βουλευτής της ΝΔ προτίμησε να «αλλάξει θέμα» επαναφέροντας το ζήτημα της βουλευτικής ασυλίας.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΝΔ στις προτάσεις της που κατέθεσε προ 20ημέρου για τη Συνταγματική αναθεώρηση περιλαμβάνει την «αναθεώρηση της διάταξης για την ασυλία των Βουλευτών, ώστε να περιορισθεί αποκλειστικά στα όρια της άσκησης των κοινοβουλευτικών καθηκόντων τους».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου