25.11.11

ΚΑΙΡΟΣ - Νεφώσεις με πτώση της θερμοκρασίας

Εξασθενούν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.
Νεφώσεις θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που στα ανατολικά και βόρεια θα είναι παροδικά αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί -01 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος θα σημειωθούν νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες στα νότια. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο. Στην ήπειρο το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που στην Κρήτη θα είναι αυξημένες και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου