26.11.11

Όλοι οι δημοσιογράφοι-υποψήφιοι βουλευτές με τη Ν.Δ. !!

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ...ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ !!
Τη μία έβγαιναν και έβριζαν, τα έχωναν δήθεν στη ΝΔ για τα χάλια και τις απατεωνιές που έγιναν κατά την διάρκεια που κυβέρνησε, και τώρα, πολιτεύονται με τη ΝΔ, σα να μη τρέχει τίποτα!!
Μετά απορούν γιατί τους βρίζει ο κόσμος, και γιατί τους έχει βάλει στο ίδιο τσουβάλι με τους άθλιους προδότες πολιτικάντηδες αυτού του τόπου! Απορούν που τους αποκαλούν "δημοσιοκάφρους", "λαμόγια", "παπαγαλάκια", "πουλημένους" και άλλα τέτοια χαριτωμένα!
Αν είχανε τη στοιχειώδη τσίπα και φιλότιμο, όχι μόνο δεν θα στήριζαν τα δύο κόμματα που κατέστρεψαν τον τόπο μας, αλλά θα έκαναν τα πάντα για να μη ξαναδεί ο Έλληνας κυβέρνηση απ' αυτούς τους κοπρίτες!! Αλλά είπαμε... Είναι πολλά τα λεφτά!!
Πολύ μεγάλος θα είναι ο αριθμός των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, που θα προέρχονται από τον χώρο της δημοσιογραφίας.
Τόσο στη Β' Αθηνών όπου ενδεχομένως ο αριθμός των εκπροσώπων του Τύπου μπορεί να φτάσει τους 6 ή και τους 7 όσο και σε πολλές περιφέρειες της χώρας υπάρχει πληθώρα υποψηφίων για τα γαλάζια ψηφοδέλτια.
Ηδη στην Κ.Ο. της Ν.Δ. ο δημοσιογραφικός κόσμος εκπροσωπείται από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο (Β' Αθήνας, τη Φωτεινή Πιπιλή (Α' Αθήνας), τον Σίμο Κεδίκογλου (Εύβοιας), τον Αργυρη Ντινόπουλο (Β' Αθήνας) και τον Κώστα Γκιουλεκα (Α' Θεσσαλονίκης).
Τώρα, πολλοί ακόμα και μάλιστα από τους πλέον αναγνωρίσιμους προετοιμάζονται να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όταν προκηρυχθούν εκλογές.
Μια από τις περιφέρειες που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον -σύμφωνα με πληροφορίες - είναι η Α' Πειραιά όπου μετά την αποχώρηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου, οι πιθανότητες εκλογής για τους υποψήφιους βουλευτές έχουν μεγαλώσει σημαντικά.
Τα δυο ονόματα από τον δημοσιογραφικό χώρο που ακούγονται πιο έντονα είναι αυτά του Γιώργου Αυτια (ALTER) και του Γιώργου Σαραντάκου (MEGA).
Και οι δύο δεν έχουν κρύψει ότι κινούνται στον χώρο της Κεντροδεξιάς, έχουν σχέσεις με τον Πειραιά και έχουν συζητήσει στο παρελθόν την πιθανότητα να πολιτευθούν.
Ο Γιώργος Σαραντάκος μπορεί να μην είναι τόσο γνωστός όσο ο Γιώργος Αυτιάς αλλά έχει το πλεονέκτημα να είναι φανατικός φίλαθλος του Ολυμπιακού και τακτικός θαμώνας στο Καραϊσκάκη.
Ο Γιώργος Αυτιάς αν και μένει στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην Αμφιάλη, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ.
Για τον Γιώργο Αυτιά πάντως είναι ανοικτός και ο δρόμος της Σάμου όπου οι πιθανότητες εκλογής του είναι πολύ μεγάλες.
Η Μαριάννα Πυργιώτη που εγκατέλειψε τη μάχιμη δημοσιογραφία για να αναλάβει την Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές.
Πιθανότατα στην Β Αθηνών καθώς είναι ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο πρόσωπο.
Στη Β' Αθηνών, ένα ακόμα πρόσωπο από τον δημοσιογραφικό χώρο που θα διεκδικήσει την εκλογή του είναι η Αννα Καραμανλή (ΕΡΤ). Αθλητική συντάκτρια από τις πλέον γνωστές και παρουσιάστρια επί χρόνια της «Αθλητικής Κυριακής» θα ήταν ήδη βουλευτής αν δεν είχε μπει βέτο από νυν βουλευτές της ίδιας Περιφέρειας το 2009.
Ένα ακόμα από τα ονόματα που ακούγονται εγια τη Β Αθηνών είναι αυτό του Νίκου Στέφου ο οποίος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης με το χρίσμα της Ν.Δ. στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ενω πιθανότατα να πολιτευθεί ξανά και η πρώην βουλευτής Σοφία Βούλτεψη.
Στην Α' Αθηνών θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος ο Μανώλης Μαυρομάτης ο οποίος έχει διατελέσει ευρωβουλευτής ενώ στην Α' Θεσσαλονίκης θα πολιτευθεί ο Κώστας Μαργαρίτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr στην Ηλεία, τη θέση του δημοσιογράφου Γιώργου Κοντογιάννη ο οποίος προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη αναμένεται να πάρει ένας άλλος δημοσιογράφος, ο Διαμαντής Σεϊτανίδης.
Στην Αχαΐα, θα υπάρχουν τουλάχιστον δυο δημοσιογράφοι που θα διεκδικήσουν βουλευτική έδρα. Η Νατάσα Ράγιου η οποία είχε εκλεγεί και στο παρελθόν αλλά και ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας.
Τέλος, σιγουρη παρουσία στη Βουλή θα είναι αυτή του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ενώ ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά Γιώργος Χαρβαλιας, πρώην διευθυντής στην εφημερίδα Εθνος, κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στο πλευρό του προέδρου με κάποια θεσμική ιδιότητα αλλά μάλλον δεν θα πολιτευθεί. 24gr


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου