26.11.11

Τραγούδησαν υπέρ της χούντας στη Σχολή Ευελπίδων !!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ...ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ ;
Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου, ορισμένοι ευέλπιδες τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου.
Όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα», ο Αρχηγός των τεταρτοετών της Σχολής Ευελπίδων, έδωσε εντολή να αποχωρήσουν από το αμφιθέατρο της Σχολής όλοι οι αλλοδαποί και οι Κύπριοι, προχωρώντας στη συνέχεια σε ομιλία με μηνύματα κατά του Πολυτεχνείου και υπέρ της Χούντας.
Μαζί με πέντε ακόμα άτομα τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου, με την πλειονότητα των ευέλπιδων να παραμένουν στις θέσεις τους, ζητωκραυγάζοντας σχετικά συνθήματα.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, καταδικάζει με ανακοίνωσή του το γεγονός και ο Α/ΓΕΣ έχει δώσει εντολή να γίνουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται ώστε να εξεταστεί το θέμα και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα.
Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου