13.11.11

Παγετός και δυνατοί άνεμοι σε όλη τη χώρα - Συνεχίζεται η κακοκαιρία

ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ !!
Κακοκαιρία θα επικρατήσει και αύριο, Δευτέρα σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ θα συνεχιστούν οι ισχυροί άνεμοι που θα φτάσουν τα 10 μποφόρ στο Αιγαίο.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στέρεα, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.
Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 με 10 μποφόρ. Πρόσκαιρα το πρωί στα νότια Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.
Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Τρίτη με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα παρατηρηθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.
Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα είναι πιθανό να σημειωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 8 και πιθανόν το πρωί στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου