5.11.11

Δώστε λύση στο δράμα και αφήστε τα πολιτικάντικα παιχνίδια!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!
- Ο ένας καθυστερεί για να κερδίσει χρόνο
- Ο άλλος δείχνει να νοιάζεται μόνο για την αυτοδυναμία
- Κυβέρνηση: Δεν έθεσε όρο ο Παπανδρέου να ηγηθεί του νέου σχήματος εθνικής συνεργασίας
- Σαμαράς: Θα πάω αύριο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
- Υπουργικό Συμβούλιο αύριο στις 6
Το Σάββατο οδεύει προς το τέλος του και η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση παίζουν με τις λέξεις. Σαμαράς και Παπανδρέου ακολουθούν έναν δρόμο ο οποίος κανείς δεν γνωρίζει που θα οδηγήσει.
Δυστυχώς, στην μέση βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος "χρησιμοποιείται" αυτές τις κρίσιμες στιγμές και από τους δυο για να επιτευχθούν οι μικροπολιτικοί τους στόχοι.
Το πρωί, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον κ. Παπούλια και από τα λεγόμενά του τόσο στις κάμερες μαζί με τον κ. Παπούλια, όσο και από την δήλωση που έκανε βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, δεν μας έκανε σοφότερους για ότι έχει αποφασίσει. Επανέλαβε σαν χαλασμένη κασσέτα ότι δεν είναι κολλημένος στην καρέκλα του και στην συνέχεια πήγε στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Αρκετές ώρες αργότερα, ο κ. Σαμαράς, εμφανίστηκε με δήλωση - διάγγελμα ανάμεσα στους δυο αντιπροέδρους του και αφού επανέλαβε κι εκείνος την αμετακίνητη θέση του για εκλογές ανακοίνωσε ότι την Κυριακή θα πάει κι εκείνος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Να του πει τι;
Ο χρόνος πιέζει αφόρητα. Όχι γιατί την Δευτέρα θα γίνει Eurogroup όπως αρέσκεται να επαναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Έτσι κι αλλιώς το θέμα της 6ης δόσης που ήταν να συζητηθεί βγήκε την Παρασκευή από την ατζέντα!
Αλλά γιατί επί της ουσίας η Ελλάδα είναι εγκλωβισμένη ανάμεσα στην επιθυμία του ενός να μείνει στην καρέκλα του και του άλλου να την καταλάβει.newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου