6.11.11

Costa Navarino - Δραστηριότητες κάθε εποχή !!

Ταξιδεύουμε στην Πελοπόννησο, στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στην Costa Navarino, η οποία αναπτύσσεται σε δύο παραθαλάσσιες εκτάσεις, το Navarino Dunes και το Navarino Bay.
Η Costa Navarino αποτελεί τον πρώτο ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα και συμβάλλει στην καθιέρωση της Μεσσηνίας ως τουριστικής περιοχής υψηλής ποιότητας και παγκόσμιας φήμης.
 Προσφέρει, δε, μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων και εμπειριών που μπορούν να γνωρίσουν οι επισκέπτες κάθε εποχή του χρόνου.
Το ήπιο κλίμα της περιοχής είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αθλητικές και υπαίθριες δραστηριότητες, να μάθουν ή να παίξουν γκολφ στα δύο signature γήπεδα και να περιηγηθούν στη Μεσσηνία για να γνωρίσουν την πλούσια ιστορική της κληρονομιά και τις παραδόσεις της.
Ενα από τα δυο ξενοδοχεία, το «The Westin Resort» (το άλλο είναι το «The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino»), παραμένει ανοιχτό όλο το χρόνο, προσφέροντας πολυτελή διαμονή για όσους θέλουν να γνωρίσουν τις παροχές εντός του ξενοδοχείου, αλλά και να πραγματοποιήσουν εξορμήσεις στην περιοχή.
Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, αλλά και οι μοναδικές θεραπείες του Anazoe Spa, που βασίζονται στον αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας και της σύγχρονης κοσμετολογίας, δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για πλήρη αναζωογόνηση και χαλάρωση.
Για τους μικρούς φίλους, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα και συναρπαστικά παιχνίδια που μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά και να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για συμμετοχή σε οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές για ποδηλασία, πεζοπορία κ.ά. στη μεσσηνιακή φύση, ενώ, δεδομένου ότι η θερμοκρασία στη θάλασσα διαφοροποιείται ελάχιστα από το καλοκαίρι, δίνεται η ευκαιρία για θαλάσσια αθλήματα. Υπάρχουν ακόμη γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, μπόουλινγκ, squash, badminton, speedminton κ.ά.

Και βεβαίως, ας μην ξεχνάμε την έναρξη λειτουργίας του δεύτερου signature γηπέδου γκολφ, The Bay Course, της Costa Navarino, γηπέδου 18 οπών, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο The Dunes Course.
Η μεσσηνιακή φύση, τοπικά έθιμα και παραδόσεις
Το διαδραστικό περιβαλλοντικό εκθεσιακό κέντρο Navarino Natura Hall by Hellenic Postbank δίνει την ευκαιρία να μάθουν οι επισκέπτες για τη μεσσηνιακή φύση και τα τοπικά οικοσυστήματα, για την έκταση και τις συνέπειες του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπισή του.
Αλλη μια πρωτοποριακή δραστηριότητα είναι οι «Φιλοσοφικοί Περίπατοι», όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν συζητήσεις στην ύπαιθρο, ενώ μέσα από το πρόγραμμα «Αυθεντική Μεσσηνία» γνωρίζουν και συμμετέχουν σε πληθώρα δραστηριοτήτων που βασίζονται στα τοπικά έθιμα και στις παραδόσεις, με σκοπό να μάθουν περισσότερα για την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της περιοχής.
Επίσης, τα μαθήματα και σεμινάρια οινογνωσίας εισάγουν τους επισκέπτες στον κόσμο των τοπικών, ελληνικών και ξένων κρασιών, με την παρουσία καταξιωμένων σομελιέ και οινολόγων.ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου