14.1.12

ΣΟΚ :"Πρώτα θα σε βιάσω και μετά θα σε κλέψω", είπε στην 27χρονη ο ληστής

-Η 27χρονη αντιστάθηκε και ο ληστής-επίδοξος βιαστής, της χτυπούσε το κεφάλι στη σιδερένια κολόνα
-Λίγο πριν είχε μπει σε άλλα δυο σπίτια στη Λαμία
Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη χθες, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας.
Ο 30χρονος Βούλγαρος δεν πήγε μόνο για να αρπάξει τα κοσμήματα στη χθεσινή ληστεία του κοσμηματοπωλείου, αλλά προσπάθησε να βιάσει την κόρη της ιδιοκτήτριας, που έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η 27χρονη στους αστυνομικούς, ο ληστής απειλώντας την με κατσαβίδι, την οδήγησε στο κουζινάκι και της είπε.-Πρώτα θα σε βιάσω και μετά θα σε κλέψω -. Η σοκαρισμένη κοπέλα αντιστάθηκε και ο δράστης την τραυμάτισε στο χέρι με το κατσαβίδι και ένα μαχαίρι που βρήκε στο κουζινάκι του κοσμηματοπωλείου. Η 27χρονη άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να ξεφύγει. Ο αδίστακτος κακοποιός την άρπαξε από τα μαλλιά και της χτυπούσε το κεφάλι με δύναμη στη σιδερένια κολόνα που έχει η σκάλα.
Η κοπέλα με όση δύναμη είχε φώναζε βοήθεια και έτσι ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθεια και έφυγε τρέχοντας, για να συλληφθεί από τους πολίτες, που τον κυνήγησαν λίγο πιο πέρα.
Πως τον έπιασαν
Ήταν η ώρα που έκλειναν τα καταστήματα. Ένας γείτονας καταστηματάρχης άκουσε την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια και είδε το ληστή να βγαίνει τρέχοντας. Προσπάθησε να τον σταματήσει, όμως δεν τα κατάφερε. Τον κυνήγησε και του πέταξε ένα άδειο τελάρο που βρήκε μπροστά του, αλλά και πάλι δεν τον σταμάτησε. Λίγα μέτρα πιο κάτω είδε κάποιο γνωστό του και του φώναξε να τον πιάσει.
- Όρμησα πάνω του και τον έπιασα. Πέσαμε και οι δυο στο πεζοδρόμιο, ευτυχώς δεν σπάσαμε τη τζαμαρία από το κατάστημα, γιατί χτυπήσαμε πάνω της με δύναμη.
Αμέσως μετά ήρθαν και άλλοι δυο γείτονες και τον οδηγήσαμε στο κοσμηματοπωλείο. Ενημερώσαμε την αστυνομία και μέχρι να έρθει τον φυλάγαμε εμείς απέξω και αυτός μέσα. Είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος και απειλούσαν να τον λιντσάρουν. Ο ληστής φοβήθηκε και κλειδώθηκε μέσα στο μαγαζί. Είχε το θράσος να μας παρακαλάει να τον αφήσουμε να φύγει, λέγοντας ότι είναι Βούλγαρος και ότι έχει 6 παιδιά που πεινάνε- είπε στο LamiaReport ο πολίτης που τον έπιασε.
Το σοκ που υπέστη η 27χρονη είναι ισχυρό, ενώ οι πολίτες αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να αφήσουν τον ληστή να τον "περιποιηθούν" οι ίδιοι.lamiareport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου