14.1.12

Αντώνη γιατί συνεχίζεις να τον στηρίζεις!

Του Νίκου Μπελογιάννη
Ο κόσμος σε πίστεψε στην αντιμνημονιακή πολιτική σου κ Σαμαρά κάτι που τότε πολλοί στο κόμμα αλλά και έξω σου κήρυξαν τον πόλεμο που αποδείχθηκε ότι είχες δίκιο αφού η ανατροπή σε δύο χρόνια από το -10 στο +10 είναι γεγονός.
Ο κόσμος σε δέχθηκε, με μισή καρδιά στην Κυβέρνηση Παπαδήμου ως το αναγκαίο κακό, αφού έστελνε τον Παπανδρέου σπίτι του, και ζητά επίμονα εκλογές για να εκφραστεί πράγμα που έλεγες για Φεβρουάριο και τώρα δεν ξέρει κανείς για πότε...
ενώ ο διασυρμός της χώρας και των πολιτών της συνεχίζεται.
Ο πρωθυπουργός της χώρας μας είπε εχθές ότι με τα νέα μέτρα οι επιχειρήσεις ας κονομάνε λιγότερα που δείχνει ότι είναι στο κόσμο του και δεν έχει καταλάβει τι γίνετε έξω( άλλωστε τραπεζίτης είναι τι περιμένεις) αφού καμιά επιχείρηση δεν είναι βιώσιμη παρά μόνο οι διαπλεκόμενοι που συνεχίζουν να τα παίρνουν και οι τοκογλύφοι που κάνουν χρυσές δουλειές.. κάτι που γνωρίζεις, αφού ήσουν πάντα στο πεζοδρόμιο και άκουγες τον απλό κόσμο ο ίδιος!
Τα νέα παιδιά και με πτυχία μεταναστεύουν μια και δεν υπάρχει καμία δουλειά εδώ ενώ αυτά που μένουν ζουν με την απόγνωση και την αγωνία με μοναδική τους Ελπίδα τον τζόγο(στοίχημα –φρουτάκια) έτσι όπως κατάντησε η Ελλάδα που έχει συμπαρασύρει στην φυγή ακόμα και τους Αλβανούς που ζούσαν στην χώρα μας.
Τελικά μήπως επιβεβαιωθεί η επιχειρηματολογία της Αριστεράς ότι «όλοι είναι ίδιοι», και αποδειχτεί η μοναδική ελπίδα στην εξαθλίωση του κόσμου; Πάντα ήσουν με τον κόσμο και όχι με τους λίγους. Ο κόσμος! ανέτρεψε τις προβλέψεις των ειδημόνων... στο κολονάκι και των Αθηναϊκών ΜΜΕ μην το ξεχνάς διότι αυτοί σε είχαν ξεγραμμένο.
Το ρυάκι το έκανε ποτάμι και χείμαρρο όλος ο κόσμος που περιόδευσες σε όλη την Ελλάδα και μέσα από εσένα έβλεπαν όλοι την Ελπίδα να αλλάξει αυτός ο τόπος μην τους απογοητεύσεις θυμήσου τα μάτια τους κάνε την επανάσταση τώρα απέναντι στους λίγους τοκογλύφους και λαμόγια που τώρα σε χειροκροτούν, έχεις ακόμα τον κόσμο μαζί σου άλλωστε την ιστορία την γράφουν οι πονεμένοι και όχι οι βολεμένοι όπως έχεις ο ίδιος πει....

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου