22.3.12

Ζήτησε καταναλωτικό δάνειο για ν’ αγοράσει… σκύλο!!!

Και που να σφίξουν οι ζέστες!!!
Καταναλωτικά δάνεια για διακοπές ή για να περάσουμε τα Χριστούγεννα ή για να πάρουμε ένα αυτοκίνητο σίγουρα είχαμε ακούσει, και μάλιστα πάρα πολύ συχνά, κατά το πρόσφατο παρελθόν. Όμως αυτό που συνέβη σε Τράπεζα της Πάτρας μάλλον είναι από τα… άγραφα.
Όπως πληροφορούμαστε μια γυναίκα, μιας κάποιας ηλικίας, προσήλθε σε υποκατάστημα μεγάλης Τράπεζας και αιτήθηκε δάνειο, ούτε λίγο ούτε πολύ, για ν΄ αγοράσει έναν πανάκριβο σκύλο ράτσας.
Είχε μάλιστα μαζί της μια φωτογραφία του εν λόγω σκύλου την οποία επιδείκνυε στον αρμόδιο υπάλληλο της Τράπεζας προκειμένου να γίνει πιο πιστευτή.
Τί και αν εκείνος της εξηγούσε ότι δεν τον ενδιαφέρει που θα ξοδέψει τα χρήματα του δανείου, η γυναίκα επέμενε να μιλάει για τον σκύλο και να του δείχνει την φωτογραφία.
Δεν έμαθα τελικά εάν η κυρία πληρούσε τις προϋποθέσεις για την σύναψη δανείου ή κατά πόσο αγόρασε τον σκύλο που τόσο επιθυμούσε, αλλά το γεγονός και μόνο ότι μπήκε στη διαδικασία να καταθέσει το σχετικό αίτημα, έχει μια κάποια δημοσιογραφική αξία γι’ αυτό άλλωστε και μοιράζομε την είδηση μαζί σας..thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου