" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

22.3.12

Από αύριο κυκλοφορεί στην Ελλάδα το νέο iPad

Το νέο iPad θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αύριο Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ταυτόχρονα, θα κυκλοφορήσει σε άλλες 24 χώρες, μεταξύ των οποίων Ιταλία, Ισπανία, Φινλανδία και Σουηδία.
Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, ο νέος υπολογιστής-ταμπλέτα κατά τις τρεις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του διεθνώς -κυκλοφορία που ξεκίνησε στις 16/3 σε 12 χώρες- ξεπέρασε σε πωλήσεις τα τρία εκατομμύρια κομμάτια.
Το νέο iPad θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε άσπρο και μαύρο χρώμα και η τιμή του, ανάλογα με τα μοντέλο, θα ξεκινά από τα 509 ευρώ. Το παλαιότερο iPad 2 θα εξακολουθήσει να διατίθεται στα ελληνικά καταστήματα με τιμή από 429 ευρώ.
Οι Έλληνες καταναλωτές θα μπορούν από την Παρασκευή να προμηθευτούν το νέο iPad μέσα από το επίσημο δίκτυο των αλυσίδων λιανικής σε όλη την Ελλάδα, στα έξι καταστήματα των μεταπωλητών Apple Premium Reseller σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και από το δίκτυο των άλλων εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της Apple (Authorised Reseller).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου