19.4.12

Ασφαλές σεξ με ιερόδουλες… ρομπότ !!

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Νέας Ζηλανδίας μελέτησαν την εξέλιξη του σεξοτουρισμού με τη σταδιακή επιβολή του νόμου, της προστασίας των ανηλίκων και την ανάγκη αντιμετώπιση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.
 Όπως υποστηρίζουν, ο μοναδικός παγκοσμίως μελλοντολόγος σε θέματα τουρισμού Ιαν Γιόμαν και η διάσημη σεξολόγος Μισέλ Μαρς, οι περιοχές όπου συγκεντρώνονται οι οίκοι ανοχής σε διάσημους προορισμούς, από το Άμστερνταμ ως την Πατάγια, θα έχουν τελείως διαφορετική όψη και κυρίως... στελέχωση μέχρι το 2050.
Η μελέτη τους με τίτλο «Άνθρωποι και σεξοτουρισμός», για το πανεπιστήμιο Βικτώρια, υποστηρίζει ότι ανθρωπόμορφα ρομπότ θα κυριαρχήσουν στην αγορά της πορνείας, αποκλείοντας πλήρως την μετάδοση νοσημάτων και βάζοντας τέλος στο εμπόριο λευκής σάρκας και το αντίστοιχο ανηλίκων. Οι δύο μελετητές, γράφει το ethnos.gr, δημιουργούν ένα φανταστικό οίκο ανοχής στο Άμστερνταμ, τον «Yub-Yum», όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μία σειρά από προγράμματα, από απλό μασάζ και αισθησιακούς χορούς μέχρι το «κυρίως πιάτο» για κάθε όρεξη.
Ωστόσο, οι κάθε είδους, φυλής, βάρους και ύψους (ή και ό,τι άλλο φανταστεί ο κατασκευαστής) μηχανικές κυρίες και κύριοι θα συνεχίσουν να «πουλάνε ακριβά» ό,τι πολυτιμότερο υποτίθεται πως θα έχουν.
 Έτσι, η μελέτη υποστηρίζει ότι η χρέωση για το πλήρες πακέτο θα φτάνει τα 10.000 ευρώ! «Σήμερα η τουριστική εικόνα του Άμστερνταμ βασίζεται στο σεξ και τα ναρκωτικά. Το δημοτικό συμβούλιο δικαίως ανησυχεί ότι εάν κλείσει η γειτονιά με τα "κόκκινα φανάρια" -το διάσημο Red Light District της πόλης, το Άμστερνταμ ως εμπορικό σήμα στο διεθνή τουρισμό θα δεχόταν βαρύτατο πλήγμα», σημειώνουν.
Η επιλογή των ανθρωπόμορφων ρομπότ θα ανανέωνε πλήρως αυτή την ταυτότητα της πόλης, παρέχοντας μία σειρά από σημαντικές καινοτομίες: το υλικό κατασκευής θα διασφάλιζε την υγεία όλων των εμπλεκόμενων, αλλά και την ψυχική τους κατάσταση, καθώς το σεξ με ένα μηχάνημα δεν θεωρείται «κεράτωμα» ενός κανονικού συντρόφου.
 «Το σεξ με ένα ρομπότ είναι ασφαλέστερο, χωρίς περιορισμούς, προφυλάξεις και ανασφάλεια όπως η κανονική πράξη», υποστηρίζουν. Βεβαίως, εάν η εμφάνιση του είναι σαν αυτή της Τζοάνα Κάσιντι στην φωτογραφία, που έπαιξε αυτό το ρόλο στο Bladerunner του Ρίντλεϊ Σκοτ, δύσκολα θα γλιτώσει κανείς την «παντόφλα»...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου