21.4.12

Η μάνα έπιασε την κόρη σε "ροζ" ραντεβού !!

Aκόμα και το γεγονός ότι είχαμε μπει στη Mεγάλη Eβδομάδα δεν πτόησε τη νεαρή η οποία έκλεινε «ροζ» ραντεβού με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας προσφέροντάς τους ικανοποίηση με το αζημίωτο!
 Και η ανακάλυψη δεν έγινε από κάποιον όποιον κι όποιον, αλλά από την ίδια της την μάνα! Και όπως ήταν φυσικό, κατά την έφοδο που έκανε η μητέρα στη «ροζ» γκαρσονιέρα έγινε κυριολεκτικά της... κακομοίρας. 
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Μ. Δευτέρα, σε μικρό διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή του ΤΕΙ της Πάτρας.
Η μόλις 18 ετών «πρωταγωνίστρια» της υπόθεσης είχε φύγει από το σπίτι της λέγοντας ότι θα πήγαινε βόλτα με φίλες, όμως η μητέρα της αποφάσισε να την παρακολουθήσει. Και τελικά πέτυχε διάνα μιας και είδε την 18χρονη να κατευθύνεται με το δικό της αυτοκίνητο προς την περιοχή του ΤΕΙ της Πάτρας και να σταθμεύει στον προαύλιο χώρο πολυκατοικίας.
Η μάνα είδε από το ασανσέρ σε ποιον όροφο σταμάτησε η κόρη της και μετά από αρκετά λεπτά μπήκε με άλλον ένοικο στην πολυκατοικία. Έφθασε στον τρίτο όροφο κι άρχισε να χτυπά τα κουδούνια. Οι ένοικοι άνοιξαν τις πόρτες και η μόνη που έμενε κλειστή ήταν αυτή της «ροζ» γκαρσονιέρας. Η μητέρα χτυπούσε με δύναμη την πόρτα και φώναζε στην κόρη της να ανοίξει, με τους γείτονες να στέκονται στον διάδρομο και να παρακολουθούν άφωνοι. Τελικά η κόρη άνοιξε, η μάνα μπούκαρε στο μικρό διαμέρισμα και έπιασε στα πράσα τον «εραστή», έναν άνδρα γύρω στα πενήντα!
Κόντεψε να τον λιντσάρει
Η μητέρα υπέστη σοκ και οι γείτονες δυσκολεύονταν να τη συγκρατήσουν και να την εμποδίσουν από το να επιτεθεί στον 50χρονο που προσπάθησε να τον λιντσάρει. Οι φωνές της έφθαναν μέχρι το ισόγειο και από όλους τους ορόφους είχαν βγει οι κάτοικοι από τα διαμερίσματα. Τελικά όμως κάποιοι κατάφεραν να την ηρεμήσουν και να την απομακρύνουν αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα. Όπως πάντως έλεγε η μητέρα στους ενοίκους, για αρκετό καιρό υποπτευόταν την κόρη της γιατί αργούσε να γυρίσει στο σπίτι τις νύχτες ενώ ντυνόταν πολύ προκλητικά, σε σημείο που, όπως είπε, έμοιαζε με... «πραγματική πόρνη».
Γι' αυτό και η ίδια αποφάσισε να διαπιστώσει μόνη της τι συμβαίνει....dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου