" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

21.4.12

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...Ξεχάστε ότι ξέρατε έως τώρα !!

ALCO: 31,8% το άθροισμα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, ενώ το 2009 συγκέντρωναν το 70%!
Εκλογικό θρίλερ στις 6 Μαΐου δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, με πλήρη - έως τώρα - ανατροπή του μεταπολιτευτικού σκηνικού. Δεκαπέντε ημέρες πριν από τις κάλπες και τελευταία ημέρα παρουσίασης δημοσκοπήσεων, όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι το αθροιστικό ποσοστό των δύο μεγάλων κομμάτων είναι μακράν χαμηλότερο του 50% ενώ έως και δέκα κόμματα φαίνονται να μπαίνουν στη νέα Βουλή. 
Υπό το σκηνικό αυτό, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία μπαίνουν με όλα τα «όπλα» στη μάχη αύξησης της συσπείρωσής τους μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες και ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησαν περιοδείες ανά την Ελλάδα.
Δημοσκόπηση της ALCO για την ΕΡΤ

Ενδιαφέροντα ευρήματα για την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου προκύπτουν από τη δημοσκόπηση της ALCO, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΡΤ και παρουσιάστηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το αθροιστικό ποσοστό των δύο μεγάλων κομμάτων στην πρόθεση ψήφου είναι 31,8%, καθώς το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 13,3% και η ΝΔ το 18,5%.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ, δήλωσε ότι είναι πρωτοφανές το ποσοστό που συγκεντρώνουν τα δύο μεγάλα κόμματα, αφού αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι τα ποσοστά που συγκέντρωναν στις τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές του 2009 ξεπερνούσαν το 70%!

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα κόμματα,
το ΚΚΕ συγκεντρώνει το 7%,ο ΛΑΟΣ το 3%,ο ΣΥΡΙΖΑ 7,9%,οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ το 2,7%,οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το 8,3%,η Δημοκρατική Αριστερά το 6,6%,η Δημοκρατική Συμμαχία το 2,3%,η Χρυσή Αυγή 3,9%,ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος προσδιορίζεται στο 19,4%.

Στο ερώτημα ποιο είναι το βασικό κριτήριο επιλογής ψήφου το 41% απαντά η διαμαρτυρία για το μνημόνιο και τα κόμματα που το υπέγραψαν, το 40% τονίζει την ανάγκη να παραμείνουμε στην Ευρώπη και το ευρώ ενώ το 19% των ερωτηθέντων απαντά δεν ξέρω δεν απαντώ.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία στην επόμενη Βουλή θα συμμετέχουν 8 κόμματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου