19.4.12

«Περιοδεία Νάντιας Γιαννακοπούλου στον Κάμπο Αβίας»

Το απόγευμα της Τετάρτης, 18 Απριλίου 2012, η υπ. βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ κα. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου πραγματοποίησε περιοδεία και συνάντηση στον Κάμπο Αβίας με πολίτες της περιοχής.
Η κα. Γιαννακοπούλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά με τους συγκεντρωμένους πολίτες για την πολιτική επικαιρότητα και τις επικείμενες εκλογές και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα καθορίσουν τη ζωή μας, τις ζωές των παιδιών μας και το μέλλον της πατρίδας μας. Είναι οι εκλογές που θα κρίνουν την παραμονή μας στο στενό πυρήνα της Ευρώπης ή την επιστροφή σε εποχές μιζέριας και παρακμής». Επιπλέον, ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν με την καρδιά τους, αλλά κυρίως με το μυαλό τους, καθώς όπως ανέφερε «τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, δεν πρέπει το θυμικό να επικρατήσει της λογικής. Τώρα, όσο ποτέ στο παρελθόν, η χώρα έχει ανάγκη από μια ηγεσία που να μπορεί να δώσει λύσεις και όχι μια συγκυριακή σημαία ευκαιρίας».
Στη συνέχεια, η κα. Γιαννακοπούλου τοποθετήθηκε σχετικά με τη μηδενιστική προσέγγιση που έχουν υιοθετήσει οι δυνάμεις της στείρας αντιπολίτευσης και του λαϊκισμού, δίχως ωστόσο να αποφύγει να κάνει λόγο και για τις αδικίες, τις παραλείψεις και τα λάθη που συντελέστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια των δυόμιση τελευταίων χρόνων.
Η κα. Γιαννακοπούλου έκλεισε την τοποθέτησή της, ζητώντας από τους παριστάμενους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές, καθώς, όπως τόνισε «αποτελεί την μόνη αξιόπιστη επιλογή για την εγγύηση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και τη μελλοντική ανόρθωσή της. Από τη μία, η Νέα Δημοκρατία υπόσχεται ακυβερνησία, αν δεν έχει αυτοδυναμία. Από την άλλη, η άλλη πλευρά υπόσχεται ακυβερνησία και χάος, έτσι κι αλλιώς. Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει σταθερότητα, προοπτική εξόδου από την κρίση και αλλαγή του αποτυχημένου προτύπου οργάνωσης και λειτουργίας της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Δεν μπορούμε να ζητάμε μια άλλη Ελλάδα ακολουθώντας τις ίδιες παρωχημένες και αποτυχημένες συνταγές. Πρέπει να τραβήξουμε μια διαχωριστική γραμμή με όσα οδήγησαν τη χώρα μας στο σημερινή κατάσταση. Το πελατειακό κράτος, την αναξιοκρατία, τη διαφθορά, το δημαγωγικό λαϊκισμό.
Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, με νέες ιδέες και με ένα σχέδιο αλλαγών που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Αλλαγές που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη, θα μειώσουν την ανεργία, θα βελτιώσουν τα εισοδήματα και θα δημιουργήσουν ένα πιο αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος».
Στη συζήτηση που ακολούθησε, η κα. Γιαννακοπούλου απάντησε σε ερωτήσεις παρισταμένων και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η ανάπτυξη δεν έρχεται με τεχνάσματα και μαγικά ραβδιά, αλλά είναι μια διαδικασία επίπονη που προπάντων χρειάζεται ήπιο και σταθερό πολιτικό περιβάλλον και δίκαιο φορολογικό σύστημα». Τέλος, επεσήμανε ότι η ανάπτυξη του τόπου μας πρέπει πρωτίστως να στηριχθεί στον πρωτογενή – αγροτικό τομέα και στον τουρισμό, όπου εντοπίζονται τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου