5.5.12

ΠΑΝΙΚΟΣ - Ακόμη 6 Ιερόδουλες με AIDS !!

Έλεγχοι σε εκδιδόμενα πρόσωπα στο κέντρο της Αθήνας
Στο πλαίσιο των κοινών δράσεων των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) πραγματοποιήθηκαν χθες (4-5-2012) μεσημβρινές και βραδινές ώρες, στοχευμένοι έλεγχοι σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, για τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται σε υπαίθριους χώρους.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, προσήχθησαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής σαράντα πέντε (45) εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων τριάντα πέντε (35) αλλοδαπές και δέκα (10) ημεδαπές. Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα και εξετάστηκαν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
Από τον υγειονομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έξι (6) εκδιδόμενες ημεδαπές είναι HIV οροθετικές (φορείς του AIDS). Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
  • Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
  • Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ: 210 52 12 054

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου